Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 11 Gostiju pregledava ovu temu.
ništa weeikasroooom,propalo..slažem wartburgForPista naturpijani cvajer samo takav...za rakiju,jbgkaj ju nisi uzel..koi k**ra* ste govorili stavi u frižider stavi u frižider..glavno da se jelen nosi jebeš rakije..igorina loši ti planovi neki
Pitanje za prošlogodišnje sretnike;U slučaju da se opet dogodi Virovitica, je ima negdje u blizini staze ledomata?Može i onaj sa benziske, ili iz birtije, nije bitno odakle, samo da je pristupačan...
nadam se da dolazim ove godine pa ću se stavit na uslugu forumskim ljubiteljima rakije donirat ću litru (za više nemam mjesta u skuteru)sad kruška ili šljiva??? možete čak i biratnek se rakijaši izjasne šta im je draže za njihovo nepce
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: ivan.kozic.12 - 13 Siječanj, 2013, 13:59:50nadam se da dolazim ove godine pa ću se stavit na uslugu forumskim ljubiteljima rakije donirat ću litru (za više nemam mjesta u skuteru)sad kruška ili šljiva??? možete čak i biratnek se rakijaši izjasne šta im je draže za njihovo nepce ponesi oboje na sru prevezes bacvu rakije, najgora opcija je nesto pod sic stavit, i ovako ce biti vruce, pod sicem je jos gore
sreca pa ovo nisu prijasnje godine
Evo, kod mene pao snijeg, ne znam hoće li otopiti do susreta...
Citat: Reponja - 14 Siječanj, 2013, 06:47:19Evo, kod mene pao snijeg, ne znam hoće li otopiti do susreta... i da se ne otopi, kao da bi nas to zaustavilo, pa i cure danas voze po snijegu
EVO ja smatram da ne bi bilo loše da se forumski "šminkeri" dogovore gdje ćemo riješit neku provjerenu šminku i kvalitetno se našminkat jer nikad nisam čuo da netko hvali Virovitičku šminku, pa ak netko ima nekog pouzdanog šminkera neka ga obavijeti da bi nam trebao karb delorto 25mm po trkaćoj cijeni ofkors