Ostalo > Svijet računala i mobitela

tasck killer i anti virus android info

<< < (7/9) > >>

strikoo:

--- Citat: 2mario2 - 07 Prosinac, 2012, 00:29:01 ---ista stvar je kod mene isto zvonkec... skinul sam killer i pokrenem, ubijem appove, a kad ono za par sekundi oni se ponovo pale, a killer ne *ebe živu silu... to shit žešči malo... :angry7:

--- Kraj citata ---

Tako android funkcionira. Drži u memoriji ono što mu treba itd. Ostavite ga da radi svoj posao, odmah sam napisao da vam ti task killeri rade samo probleme. Obrisite gluposti iz mobitela i sve bude radilo kako treba

Drnda:
sinoc isao rom ubaciti, sad imam sony erisccon kocku... nemam vremena, a ne ide dalje od onoga sony nikako, iako je sama instalacija roma prosla bez errora ili gluposti

pajo:

--- Citat: pajo - 06 Prosinac, 2012, 23:12:05 ---
--- Citat: strikoo - 06 Prosinac, 2012, 22:29:24 ---
--- Citat: pajo - 06 Prosinac, 2012, 21:31:38 ---Valjda je to? 4.0.2.A.0.62 nista slicno osim toga nisam nasao

--- Kraj citata ---

A zašto nemaš mob updatean na ICS Android 4.0?

http://dkgadget.com/root-sony-ericsson-xperia-ray-on-firmware-version-4-0-2-a-0-62/

Ovdje je opisano kako i što kod tvog firmwarea

Ovdje imaš informacije oko updatea

http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-ray/

--- Kraj citata ---
evo sutra ču probat nadogradit,trenutno nemam kabel za spojit na komp :sad1:
hvala :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
evo probao sam update sa ove sony stranice,skinuo u komp instaliro.program je našao mob i sve ali međutim na klik softwer update mi se pojavi ovo?

pc companion needs to connect to an online server ???

strikoo:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Prosinac, 2012, 20:59:24 ---sinoc isao rom ubaciti, sad imam sony erisccon kocku... nemam vremena, a ne ide dalje od onoga sony nikako, iako je sama instalacija roma prosla bez errora ili gluposti

--- Kraj citata ---

Odi u recovery, factory reset format system, data, cache i dalvik. Mora raditi ako si sve napravio kako spada

@pajo
Očito ti program ne može na internet iz nekog razloga, provjeri firewall

Drnda:

--- Citat: strikoo - 07 Prosinac, 2012, 23:05:18 ---
--- Citat: Drnda-1 - 07 Prosinac, 2012, 20:59:24 ---sinoc isao rom ubaciti, sad imam sony erisccon kocku... nemam vremena, a ne ide dalje od onoga sony nikako, iako je sama instalacija roma prosla bez errora ili gluposti

--- Kraj citata ---

Odi u recovery, factory reset format system, data, cache i dalvik. Mora raditi ako si sve napravio kako spada

@pajo
Očito ti program ne može na internet iz nekog razloga, provjeri firewall

--- Kraj citata ---

sve obavio po psu.. ali ne radi da ga jebes...sad cu stati bez moba par daana jer nemam volje preko kompa vracati sve iznova softverski posto nemogu uci u recovery

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju