Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Stunt srbija i bih

<< < (4/6) > >>

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: RideRR4EveRR - 12 Lipanj, 2009, 00:30:04 ---Ovaj na kog misliš sa ludixom je vjerojatno stuntjunkie  ;D . A šta se tiče stuntera istina kod vas ima dosta zainteresiranih baš sam to gledo... Jako puno ih diže na zadnji. Nešto malo ih je da baš znaju stuntat. Tipa uki , on je heeeeebeno uspio i stalno je u americi , snima sa najjačim stunterima.... Al recimo kolko sam skužio kod vas je jako jako jako lako uspjet u stuntu. Moj imenjak i prezimenjak  :toothy12: vozio aeroxa do prije mjesec dana kolko sam vidio je znao stoječki na zadnji i tako neke sitnice... Sad vidim tu neke slike sa natjecanja , pehari , sponzori tipa ipone i to... Eh da je tako kod nas...

--- Kraj citata ---
Heh, gde si to video? Nema ih mnogo! Bar ne u javnosti! Jedino na tom takmicenju drag race je bilo i takmicenje u stuntu, vise kategorija. Nisu to nikakvi sponzori, to su nagrade. Pa normalno da ces dobit pehar ako pobedis :) Zainteresovanost je mala, verujem da ce sad krajem juna-lipnja biti veca, bice ih vise. A na dragu su bili ugl gostujuci takmicari, nasih malo, tako da mos i ti da dodjes da stuntujes :D

Shomi:
Neznam ja licno tog sa ludixom ortak mi je pricao sa Novog Beograda...Da li si to ti ili...neko drugi uglavnom kaze da stoji na semaforu i vrti se u krug...Nebi me taj ortak lagao...

Utroba-FX:

--- Citat: Shomi - 10 Lipanj, 2009, 14:37:03 ---Ja sam iz Srbije tacnije Beograd i idem na moto skupove i tamo dodje oko 100 stuntera na skuterima...Inace sto se tice stunta mi se sami organizujemo kraj protiv kraja...Ja sam iz Beograda tacnije Karaburma to je moj kraj

:boxing: :violent1: :visi: :zmaj: :odj: :fy: :sign113: :cigle: :sut_u_jaja: :bootyshake:
--- Kraj citata ---

stuntjunkie:

--- Citat: Shomi - 12 Lipanj, 2009, 20:36:19 ---Neznam ja licno tog sa ludixom ortak mi je pricao sa Novog Beograda...Da li si to ti ili...neko drugi uglavnom kaze da stoji na semaforu i vrti se u krug...Nebi me taj ortak lagao...

--- Kraj citata ---

eto vidis...ti pricas a nisi ni video ni cuo,ja sam 93god
ali uglavnom ipone brkicu je bio sponzor,dogovorio se sa njima da mu daju gume,ulja i maziva itd za nekog cbra sto je uzeo
verujem da je kod vas tesko uspeti u stuntu,ali se kod vas barem razvio....a kod nas ko digne na zadnji je stunter,ali bukvalno.......ja nesmartam tako
Pozdrav!
e da RideRR4EveRR vidi sa waynderom pa dodjite sa 27. u batajnicu na takmicenje....ja sam mu kasnije jevio za proslo

MaLi_OdvALjivAc:
Brkic je kod nas najbolji ja mislim! Bar sto se tice stunta sa skutom! Skoro je poceo i sa CBR da stuntuje, kolko sam video u Batajnici, ne zna jos!
Ako dodjete pokupicete sve nagrade :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju