Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Stunt srbija i bih

<< < (3/6) > >>

stuntjunkie:
lako je tom sa runnerom....brate 180 2t,skoro nemora ni da ga cimne da se digne
ala ti lupas...auuuuu!
Otkud znas ti tog sa ludixom!?

RideRR4EveRR:
Ovaj na kog misliš sa ludixom je vjerojatno stuntjunkie  ;D . A šta se tiče stuntera istina kod vas ima dosta zainteresiranih baš sam to gledo... Jako puno ih diže na zadnji. Nešto malo ih je da baš znaju stuntat. Tipa uki , on je heeeeebeno uspio i stalno je u americi , snima sa najjačim stunterima.... Al recimo kolko sam skužio kod vas je jako jako jako lako uspjet u stuntu. Moj imenjak i prezimenjak  :toothy12: vozio aeroxa do prije mjesec dana kolko sam vidio je znao stoječki na zadnji i tako neke sitnice... Sad vidim tu neke slike sa natjecanja , pehari , sponzori tipa ipone i to... Eh da je tako kod nas...

Shomi:

--- Citat: stuntjunkie - 11 Lipanj, 2009, 21:33:22 ---lako je tom sa runnerom....brate 180 2t,skoro nemora ni da ga cimne da se digne
ala ti lupas...auuuuu!
Otkud znas ti tog sa ludixom!?

--- Kraj citata ---
Mozda ti jesi iz BG-a i imas Ludix-a ali nemislim na tebe ovaj lik sa Novog Beograda 92' god mare...Lik se na semaforu vrti u krug!

Shomi:
A i nemoramo se svadjati ali ako si bio u bataji valjda si video dosta likova sa skuterima sta rade...Ja iskreno neznam nista od trikova sem da pustim volan i da se dignem nesto malo na zadnji nekih 3 metara i to je to...I nemoras se odma svadjati samo ispravi moj komentar ili sta vec :)

stuntjunkie:

--- Citat: Shomi - 12 Lipanj, 2009, 03:18:59 ---A i nemoramo se svadjati ali ako si bio u bataji valjda si video dosta likova sa skuterima sta rade...Ja iskreno neznam nista od trikova sem da pustim volan i da se dignem nesto malo na zadnji nekih 3 metara i to je to...I nemoras se odma svadjati samo ispravi moj komentar ili sta vec :)

--- Kraj citata ---

ma sta u bataji je samo onaj torma solidno vozio...
nznm koji ti je taj sa ludixom!?objasni koji....ja nznm da ima neki
jel ovaj??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju