Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Tomosom i skuterom po balkanu - Marko8 & Puch Rulz - SUMMER 2013
doctor speed:
--- Citat: Mirko S. Zlikovski - 07 Travanj, 2013, 22:04:27 ---
--- Citat: zekozna - 07 Travanj, 2013, 20:55:48 ---Ćevape se može pojesti i Zagrebu na semaforu kod Remetinca, u Brodu kod Aljka, u Sarajevu treba jesti pite....
Jbg, rođen sam tamo pa znam....
--- Kraj citata ---
ima jedan restoran na izlazu iz sarajeva tamo na obilaznici kad se ide prema mostaru al jbga zaboravio sam kako se zove al kvaliteta hrane i usluge extra,nisam več dugo bio al moram tamo navratit uskoro. :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
brajlovic?
Mirko S. Zlikovski:
--- Citat: doctor speed - 08 Travanj, 2013, 01:50:19 ---
--- Citat: Mirko S. Zlikovski - 07 Travanj, 2013, 22:04:27 ---
--- Citat: zekozna - 07 Travanj, 2013, 20:55:48 ---Ćevape se može pojesti i Zagrebu na semaforu kod Remetinca, u Brodu kod Aljka, u Sarajevu treba jesti pite....
Jbg, rođen sam tamo pa znam....
--- Kraj citata ---
ima jedan restoran na izlazu iz sarajeva tamo na obilaznici kad se ide prema mostaru al jbga zaboravio sam kako se zove al kvaliteta hrane i usluge extra,nisam več dugo bio al moram tamo navratit uskoro. :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
brajlovic?
--- Kraj citata ---
mislim da je brajlović stvarno,nisam siguran,svaki put kad sam u prolazu navratim hrana je savršena i što je najbitnije sve je sviježe. :klanjamose:
zvone-ri:
lako efz-u na put sa vama dečki al on ima 250ccm a vi zajedno skoro dvaput manje... tko bi tu koga čekao po putu...
Marko8:
Od viška glava ne boli :icon_biggrin:
efz:
--- Citat: zvone-ri - 13 Travanj, 2013, 19:30:24 ---lako efz-u na put sa vama dečki al on ima 250ccm a vi zajedno skoro dvaput manje... tko bi tu koga čekao po putu...
--- Kraj citata ---
ma nije bitna brzina i ganjanje, pratio bi se tempo najsporijeg......ja sam sa susjedom isao u Sl. Brod ona na Viragu ja na SRki pa je putna brzina bila 60-70 km/h, a mogli smo obojica više :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju