Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Tomosom i skuterom po balkanu - Marko8 & Puch Rulz - SUMMER 2013
pralas:
--- Citat: zekozna - 06 Travanj, 2013, 16:00:06 ---Šteta je ne otići na taj put onome tko nema obiteljske obaveze i kome financije to dopuste. Kada će se opet pojaviti takva prilika i dali će je uopće biti.... upitno je... Vjerujem da će to biti sjajna avantura i da će se razviti nova, prava prijateljstva. Tako se živi život punim plućima, takva putovanja će se prepričavati godinama, desetljećima...
--- Kraj citata ---
jesi ti neki pjesnik? ;D
zekozna:
Nekada davno vodio dramsku grupu, pisao tekstove za Lidrano, pisao predstave, komične reportaže,....
Što pitaš? ;D ;D ;D ;D
Ima na jednom forumu par mojih podužih postova u satiričnom obliku, rider vs gm,....
pralas:
--- Citat: zekozna - 07 Travanj, 2013, 01:53:04 ---Nekada davno vodio dramsku grupu, pisao tekstove za Lidrano, pisao predstave, komične reportaže,....
Što pitaš? ;D ;D ;D ;D
Ima na jednom forumu par mojih podužih postova u satiričnom obliku, rider vs gm,....
--- Kraj citata ---
primjeti se ;D
Marko8:
On je ustvari Dobriša Cesarić, samo neće priznati! :icon_biggrin:
Mirko S. Zlikovski:
--- Citat: efz - 06 Travanj, 2013, 14:31:25 ---super plan, sve razmišljam dali bi se pridružio.....inače ove godine samo ionako planirao ići do Ohrida (tamo imam smještaj prijatelja) http://www.zaslike.com/files/9l092tv54qzsifbyvco4.jpg
ovo je malo duže ali opet vrijedno razmišljanja, uvijek je ljepše ići s nekim nego vozit sam :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A zašto nebi išao preko srbije,po prema nišu i imaš odvajanje prema skopju i od skopja prema ohridu???
lijepša je cesta i sve a kroz albaniju imaš jedno 600 km makadama tak da ovo ti je bolja solucija.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju