Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Tomosom i skuterom po balkanu - Marko8 & Puch Rulz - SUMMER 2013

<< < (3/18) > >>

cosa_wp:
Kad budete u Sb-u javite se za cugu!

Marko8:
Ja sam u Brodu svaki dan, a put je tek u 6. mjesecu, ali se hoćemo pripremiti temeljito da nešta ne propustimo  :toothy9:

pralas:

--- Citat: Domba - 03 Prosinac, 2012, 22:53:21 ---
--- Citat: pralas - 03 Prosinac, 2012, 21:26:39 ---ne znam sta da kazem,jeste li uopce svjesni nekog sranja koji se moze dogoditi recimo u Albaniji hahah
jako je to dalek put,vise me iskreno zabrinjava tvoj sf 2 nego tomos  :)
samo naprjed,dobro vi to sve izračunajte da se ne precjenite i nadam se da oba dvojica zna sarafat na putu ;)

--- Kraj citata ---

Pralas koliko si ti km napravio a da nisi taknuo saraf na skuteru? Pa onda to usporedi sa putem koji oni prelaze...

Sry sto spamam, ali jednostavno moram. Decki sretno i ako bude nesto iz Os islo idem dio puta sa vama, ako ne budem radio naravno.

--- Kraj citata ---
mjesas kruške i jabuke,usporedujes 4t skuter vece kubikaze sa 2t pedesetkama,ne mozes to tako gledati...ne kazem ja nista,ali ne treba biti previse siguran da se nece nista dogoditi i ono najvaznije treba biti spreman na sve i ponijeti sav moguce alat da se na put zamjeni sta god da ode...najmanja sitnica te moze sjebati ako na nju nisi spreman,svi bi isli na put dugačak 3 500km sa skuterom 50 ccm,nije to kao otici do Virovitice...to su druge zemlje i moras biti jako dobro pripremljen i organiziran

Marko8:
Serijala dvotaktna pedesetka, kvalitetna naravno, sa dobrom pripremom prije puta, servisom, novim gumama, akumulatorom, nema joj se šta desiti, ponjeti će se koja rezervna sajla, svjećice, žarulje, za svaki slučaj rezervnu struju, sprej za napuniti gumu ako se probije, komplet ključeva, gedora, šarafcigera, imbusa i još pokoja sitnica, sve više je previše, u svim tim gradovima koje obilazimo ima kolega bajkera čije brojeve skupljamo i gdje ćemo noćiti i dijelovi za nedo bog se mogu riješiti šta god zafali.
Samo da nebude nikakvih padova i takvih nesreća, skuter i tomos hoće li krepati, to je najmanja briga, jer da mislim da nemože to skuter odraditi, ne bih išao s njim.  :toothy12:

cosa_wp:

--- Citat: Marko8 - 04 Prosinac, 2012, 02:38:32 ---Ja sam u Brodu svaki dan, a put je tek u 6. mjesecu, ali se hoćemo pripremiti temeljito da nešta ne propustimo  :toothy9:

--- Kraj citata ---

jbt nisam ni gledao u potpis odakle si nego sam samo bacio oko na rutu i vidio da prolazi kroz Brod odakle si ti tocno da nisi iz Tomice?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju