Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini sport 70 sf 2
Fušer:
Ditech je sepet ... žao mi ove blokove rstvarat jer kao što svi znamo od SF-a blokovi su ko od putra naviju su u banani rasteretio sam cijelu radilicu samo je među blokovima vrtim ju skroz glatko bez ikakvog zujanja u meljenja , klipnjača nema lufta gore dolje / lijevo-desno ima ; radilicu dok je u blokovomi nemoguće pomaknut nikamo zači nejde napred-nazad niti gore-dole.
A zvonkec isto napisao kao da su najbolji serijski ležajevi i da kad se to raskopa da to više nikad nije onak kak treba.
kurbla001:
--- Citat: Fušer - 02 Prosinac, 2012, 21:33:55 ---Ditech je sepet ... žao mi ove blokove rstvarat jer kao što svi znamo od SF-a blokovi su ko od putra naviju su u banani rasteretio sam cijelu radilicu samo je među blokovima vrtim ju skroz glatko bez ikakvog zujanja u meljenja , klipnjača nema lufta gore dolje / lijevo-desno ima ; radilicu dok je u blokovomi nemoguće pomaknut nikamo zači nejde napred-nazad niti gore-dole.
A zvonkec isto napisao kao da su najbolji serijski ležajevi i da kad se to raskopa da to više nikad nije onak kak treba.
--- Kraj citata ---
Samo ih zamijeni pa si siguran.....da sam na tvom mjestu ja bi ih mijenjao kakvi god bili....a s ovm boldanim se ne bih složio....ne kažem možda je on imao loša iskustva ali nemorra biti za svaki blok sf-a.....moji su raskapani pa je sve u redu, navoji postojani kao netom iz tvornice....!!!!!
edit: ako su ležaji i dobri prodaj ih nekome za serijalu pašu...bez problema....
Kamba:
Ivo je zakljucio pricu,dobio si sve odgovore.... :dontknow:
Fušer:
Ok razmislit ću još o raskapanju ležajeva , ajde još malo iskustva o polini sport kitu ipak oću prije malo ćut kaj je to jel kaj valja kakve performanse ipak nije mala lova u pitanju
zvonkec_92:
jesu opče skupi ležajevi za SF.. ako nisu to je onda bolje zamijeniti..ali nezz.. ja nebi mjenjo još dok ovo ide.. na sfu i onak mašinu skineš za 5 min.. cilindar je na lako dostupnom mjestu tak da i to je brzo dole.. za jedno dopodne se skuter složi ako imaš sve dijelove.. vozi to dokle ide pa kad prozuje onda stavi nove..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju