Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini sport 70 sf 2
Fušer:
Mislim uzeti taj kit za svoj novi sf pa me zanima jel vrijedi te novce naspram trofija,sporta... pare nisu problem tako da to nema veze u cijeloj priči.
Dali da promjenim ležajeve radilice i radilicu jer imaju 25000km,ali napominjem da nema lufta ni milimetra pa mi je žao raskapat blokove,semerinzi su stavljeni novi jer su proslinili od starosti.
Ostatak setupa je 17.5,leo vince zx i multivar.
Kamba:
pa radilica i ležajevi na Peugeotu su dosta kvalitetni....ali ipak 25 tisuća nije malo pa bi ih možda bilo pametno mijenjat...no moje mišljenje je da ne diraš ništa dok ne počnu zujat,šrotat....Polini Sport je vrlo kvalitetan kit...ali niti ovi drugi ne zaostaju puno ili uopće možda...uzmi najjeftiniji base kit ako uzimaš novo...Dr Evo ako ima za SF... :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
što se polini sporta tiče naspram ostalih je možda mrvu kvalitetniji.
Ja osobno obožavam na poliniju karike koje nemoš poderat kao ni gus od kojeg je cilindar napravljen.
U pluseve mu ide završna obrada (pogotovo oko kanala itd), jako dobar klip,karike, općenito sve
U minuse recimo mu na moriniju ide mali ispuh (koji ima potencijala :icon_biggrin:) i naravno cijena, malo je ipak cijenom prejak u odnosu na konkurenciju
IceMan:
dr evo uzmi za pezolu i malo mu obradi kanale da budu finiji i vozi...za svaki slucaj zamjeni lezaje i semeringe da si miran ;)
kad se ustela sa zx-om koji nije prejak auspuh to moze da vozi i traje :icon_thumright:
Fušer:
Mislio sam uzeti DR evo ali ima bolcnu 10mm,a polinija sam mislio zbog kvalitete.
Do sad je bio serijala pa sam stavio Airsal T6 koji je prešao svega pola kilometra nakon čega mi se odlomio rub klipa i pao u karter,ali je taj komadić radilica samljela i nekako mi se ta strugotina zaljepila za glavu cilindra.
Nakon toga sam stavio serijski cilindar i skuter je radio kao da se ništa nije dogodilo :drunken_smilie:
Sad dali da mijenjam lagere ili ne ali stvarno radi kao da se ništa nije ni desilo,kao iz dućana.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju