Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera ice 200

<< < (16/19) > >>

steeef:
moreš stavit komadiž spužvice al prozračne neke zbog smeća..
iglu nemoraš dizat ni dirat ako imaš seriski boks.

miha_nrg:

--- Citat: ziloryder - 13 Prosinac, 2012, 16:39:35 ---Super  :sign188: za projekt, i po meni puno bolje je tu masinu imat nego sp-ovu, Nekazem nista protiv nje malo mi je pouzdanija  :headbang:

Praticu s gustom ovaj projekt! Samo naprijed

--- Kraj citata ---

hvala :) bit ce jos slika.a kazem uzeo sam ovu masinu da naucim.nesto i o 4t motorima hehe

miha_nrg:

--- Citat: steeef - 13 Prosinac, 2012, 16:41:57 ---moreš stavit komadiž spužvice al prozračne neke zbog smeća..
iglu nemoraš dizat ni dirat ako imaš seriski boks.

--- Kraj citata ---

okej.zahvaljujem jos jednom :)

miha_nrg:
update :

motor pali normalno napokon.gas nije primao jer sam bio skinuo čok.kad sam ga vratio normalno radi i prima gas.smjesu sam okrenuo za jedan i pol krug.

e sada problemi kao i uvijek xD

1. --------------> čim dam kontakt urica od temperature skoči na maximum ? zašto ? ( napomenut ću da je žica spojena na glavu na termostat )

2. javio se prvi problem sa preuređenjem kod bravice i ključa u običnu.ne želi mi se motor ugasit kad ugasim kontakt.

3. gdje se ovaj motor ozračuje

4. kako da spojim direktno ventilator na prekidač

steeef javi se heheheh

poz svima

steeef:
1. negdi ti je onda u kratkom spoju
2.nije dobro prebrikan cdi (neznam zakaj je opće tak nekaj rađeno,neznam kak bude to radilo bez seriskog cdia)
3.odzračuje se na glavi na onom pipku di ti curila voda pa si pital kae to.
4.za ventilator idu 2 žice na termoprekidač na kileru,te 2 žice samo spojiš na prekidač i toe to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju