Tehnički kutak > Tuning skutera

Rolice od Baotiana OMG

<< < (4/4)

SlowRider:
Da su ti skuteri napravljeni od kvalitetnih materijala to bi bilo ok, cak bi si jednog kupio i dobro bih ga sredio, ali ovako bih morao sve zivo na njemu izmjeniti :dontknow:...  imam jos dosta primjera ali ne bih vise o tome...

charnel:

--- Citat: SlowRider - 15 Lipanj, 2008, 20:03:20 ---Da su ti skuteri napravljeni od kvalitetnih materijala to bi bilo ok, cak bi si jednog kupio i dobro bih ga sredio, ali ovako bih morao sve zivo na njemu izmjeniti :dontknow:...  imam jos dosta primjera ali ne bih vise o tome...

--- Kraj citata ---

ja imam jednog sve je ok, nikakvih problema.  :dontknow:

mozda zato sta je najstariji model :)

SlowRider:

--- Citat: charnel - 15 Lipanj, 2008, 20:12:56 ---
--- Citat: SlowRider - 15 Lipanj, 2008, 20:03:20 ---Da su ti skuteri napravljeni od kvalitetnih materijala to bi bilo ok, cak bi si jednog kupio i dobro bih ga sredio, ali ovako bih morao sve zivo na njemu izmjeniti :dontknow:...  imam jos dosta primjera ali ne bih vise o tome...

--- Kraj citata ---

ja imam jednog sve je ok, nikakvih problema.  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Nisu oni svi losi da se kvare i sl, nego ima mnogo onih koji su u banani i dolaze sa smjesnim kvarovima...
Blizu mene je servis skutera, prije su dolazili samo poznati skuteri na servis sa manjim kvarovima i sl. dok sada dolazi toliko kineza da su ovi zanemarivi, i svakom drugom se radi kompletan servis sa generalkom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju