Tehnički kutak > Tuning skutera

Rolice od Baotiana OMG

<< < (3/4) > >>

master_o_fight:
baotian je provjeren proizvod na našem tržištu :happy3:

ovo je vjerovatno tvornička graška koja se događa jako, jako jako rijetko i stvarno ne kužim kako se takvom brandu utpjelo takvo što dogoditi :laughing3: :happy3:

neer:

--- Citat: master_o_fight - 14 Lipanj, 2008, 23:09:19 ---baotian je provjeren proizvod na našem tržištu :happy3:

ovo je vjerovatno tvornička graška koja se događa jako, jako jako rijetko i stvarno ne kužim kako se takvom brandu utpjelo takvo što dogoditi :laughing3: :happy3:

--- Kraj citata ---
hahaha :laughing9: kako hahaha  :laughing9: bas sam s zacudio pa ovakvi postovi nisu potrebni svi mi dobro znamo sta je baotian,tenki i silverstone.odvratna gamad na dva tocka ma nek ide u k....c i sve i ti kinezi idu mi na zivce

baotian500:
meni se ovo nije desilo,a ja sam prve rolice mjenjao na 4800km...a zupcanici nisu plasticni svi su od nekog metala.meni je jednom kad nisam dobro zategnuo ispao onaj naprijed kod variomata i malo se deformirao,zato i je vibrirao cijeli motor...

sfreak:

--- Citat: baotian500 - 15 Lipanj, 2008, 10:43:46 ---meni se ovo nije desilo,a ja sam prve rolice mjenjao na 4800km...a zupcanici nisu plasticni svi su od nekog metala.meni je jednom kad nisam dobro zategnuo ispao onaj naprijed kod variomata i malo se deformirao,zato i je vibrirao cijeli motor...

--- Kraj citata ---

tvoj je tvornicka greska  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

imao sam priliku vidjet silverstone-a koji je crknuo nakon 10km i ne zeli upalit, a kurbla se vrti u prazno...

Bokygs:
Smijem se,a plače mi se :icon_biggrin:

Ma strašno :angry7:

--- Citat: sfreak - 15 Lipanj, 2008, 10:53:45 ---imao sam priliku vidjet silverstone-a koji je crknuo nakon 10km i ne zeli upalit, a kurbla se vrti u prazno...

--- Kraj citata ---

To je i mom frendu bilo,samo je on dalje kurblao u prazno pa mu otpala kurbla :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju