Inače samo malo još općenito o tome skuteru ! Svaka država ima svoj brend pod kojim ga uvaža ! Naravno samo mi u usranoj Hr nemamo neki svoj brend kineskih skutera ! jedino BETA MOTO uvaža skuter pod brendom luna !!!! To vam je jako široka tema da vam objasnim al evo samo za primjer ! Kako u srbiji se prodaje pod imenom SPRINT EAGLE , U Poljskoj zipp simpli , u njemačkoj Baotian tigre ili NovaMotor GT3 , GS Racer 2 , Luxxon F104 , onda u Italiji motobi pesaro 50 replica, u Engleskoj Baotian Falcon 50 , A POD NAZIVOM BAOTINA DIABLO SE PRODJE U ŠVEDSKOJ !!!! E sad ima različitih modela od 2t 4t analogna vura digitalna . malo surfajte pa ćete vidjeti , potražite pod slike u googlu ta marke kaj sam nabrojal ! E sad !
pošto mi u hr nemam svoj brend odnosno nema firme kaj bu uvažala taj skuter onda su Milesu ( firme gdi sam ja kupil ) uvalili dva Baotian falcona koji su bili namjenjeni za ENGLESKO TRŽIŠTE ! E sad ovi meni u milesu tvrdili da je to kao Baotian diablo plavo bijele boje i navedu spcifikacije koje su im kinezi poslali ! a na kraju ja dobio popuno drugog skutera ! odnsono skutera za englesko tržište ! tako da oni u firmi nemaju pojima kaj im kinezi ne pošalju dok ne otvore kutije
Inače oni meni tvrdili da je to baotina diablo plavo bijele boje ! na kraju dobilo višebojnoga Baotian falcon
dalje ! kaj se tiče specifikacije kaj su oni napisali ! TO NEMOJTE NI ČITAT ! prvo motor je 2 T !!!!!
NIKAKVIH 4 VENTILA TO SU IMALI KINEZI EKSPERIMENTALI MOTOR 4 T KOJI JE UKINUT 2009 ! MOTOR SE TRGAL I NIJE VALJAL NIŠT
IMA 13 COLA KOTAČE A NE 12 KAKO PIŠE
AKO VAS JOS KAJ ZANIMA SAMO PITAJTE ! KAŽEM DA SAM DOKTORIRAL NA TOM MODELU SKUTERA
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]