Tehnički kutak > Tuning skutera

Rex rs 750 (kinez) - zracni filter

<< < (5/8) > >>

zvonkec_92:
ma nis od gljive, bolje ti sebi uzmi kit..

Pulss:

--- Citat: Kamba - 28 Studeni, 2012, 16:44:52 ---..ako u karbu ima prašine,zamisli se koliko je onda te iste prašine prošlo kroz mašinu iznutra i oderalo cilindar,ležajeve karike,sve po malo...daj mučni glavom.... :toothy3:

--- Kraj citata ---

Pa da neznan o cemu prican nebi mu uopce komentira temu.. to je prasina koja se nakon par tjedana skupi u karbu, doslovno je ne osjetis kad je skupis prstom... i skidana je glava nakon 4500km, cil ne da nema ris nego je ko sda iz ducana, karike isto tako...

Ko god je reka da od gljive moze samo zaribat skut ocito pojma nema sta prica..

Kamba:
....probaj na nekom mid raceu nastelnom za airbox stavit gljivu bez da stavis vecu diznu,i malo ga frlji pa nam javi kolika se rupa na klipu napravila....gljiva je nepotrebna.... :icon_thumright:

Pulss:

--- Citat: Kamba - 29 Studeni, 2012, 07:12:35 ---....probaj na nekom mid raceu nastelnom za airbox stavit gljivu bez da stavis vecu diznu,i malo ga frlji pa nam javi kolika se rupa na klipu napravila....gljiva je nepotrebna.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Istina, al to je sas vec nesto drugo, ne pricamo o nenastelanosti. Logicno je da ako mu das vise zraka da moras i vise goriva.  :icon_thumright:

mica_rex:
joj men nepada na pamet da ga ja skidam i stavljam talno bolje mi je nek stoji tako kako jeste, sad ide 70 i dosta mi to... dovoljno da mogu pratiti saobracaj... :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju