Tehnički kutak > Tuning skutera

Rex rs 750 (kinez) - zracni filter

<< < (4/8) > >>

mica_rex:
aha okee... samo ja nevozim baotiane nego Rex rs 750... hvala na savjetu... :D

Kamba:

--- Citat: Pulss - 28 Studeni, 2012, 11:27:17 ---
--- Citat: luka ns - 28 Studeni, 2012, 09:34:59 ---gle..po imalo prašnjavom putu pogotovo ljeti gljiva je smrt...a perfomranse su nikakve

--- Kraj citata ---
Ja san isa cijelo ljeto svaki dan 4km u brdo po makadamu i nikad problema.. svaka 2 tjedna malo propouses gljivu i karb ako ima prasine u njemu...

--- Kraj citata ---

..ako u karbu ima prašine,zamisli se koliko je onda te iste prašine prošlo kroz mašinu iznutra i oderalo cilindar,ležajeve karike,sve po malo...daj mučni glavom.... :toothy3:

Laviper:

--- Citat: Kamba - 28 Studeni, 2012, 16:44:52 ---
--- Citat: Pulss - 28 Studeni, 2012, 11:27:17 ---
--- Citat: luka ns - 28 Studeni, 2012, 09:34:59 ---gle..po imalo prašnjavom putu pogotovo ljeti gljiva je smrt...a perfomranse su nikakve

--- Kraj citata ---
Ja san isa cijelo ljeto svaki dan 4km u brdo po makadamu i nikad problema.. svaka 2 tjedna malo propouses gljivu i karb ako ima prasine u njemu...

--- Kraj citata ---

..ako u karbu ima prašine,zamisli se koliko je onda te iste prašine prošlo kroz mašinu iznutra i oderalo cilindar,ležajeve karike,sve po malo...daj mučni glavom.... :toothy3:

--- Kraj citata ---

a i izadje te prakticno bas svakih tjedan dva operirat kompletni karbos :D

Laviper:

--- Citat: mica_rex - 28 Studeni, 2012, 16:39:02 ---aha okee... samo ja nevozim baotiane nego Rex rs 750... hvala na savjetu... :D

--- Kraj citata ---

pa ima isti airbox ko batina ak se nevaram :) sorry ako sam ti povrijedio skutic  :toothy3:

luka ns:
ako dođe do karba onda je i u cilindru  :icon_thumright:

i nije mi bas logicno svako malo skidat karb a performanse nikakve

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju