Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

igor.sb vrijeđanje zg (purgera)

<< < (4/7) > >>

igor.sb:

--- Citat: Ivan_drifter - 27 Studeni, 2012, 00:04:33 ---a vidis ja ih znam podosta koji nepodnose to tvoje sranje al su pizde! a i mene boli racku za njih ja imam taj problem i govorim ISKLJUČIVO U SVOJE IME!! JASNO?? TREBA CRTAT?

--- Kraj citata ---

mnogi nisu podnosili, al su se pomirili i prilagodili

evo zna bolt3 k....

Ivan_drifter:
BRAVO, prilagodi se i ti i nevrijedaj!, kako mene steef opominje da sam ga indirektno vrijedo s svojim potpisom tako si i ti mene kad spominjes zg ekipu, ako te tko prevario,povrijedio onda reci njegovo ime a ne MNOZINU

Josip-zg:
Ivan opet bus popusil bann,jednostavno nemoj to tak previse uzimat k srce,ak nekog to veseli kaj ti tu mozes :))

EDIT:Ova tema nema smisla,govorite tu o nekom domoljubu kakve veze moj ksuter portal ima s tim haha,zato mislim da koji put treba i popustit  :angel4: :angel4: :angel4: :angel4: :angel4: :angel4: :angel4:

Ivan_drifter:

--- Citat: Josip-zg - 27 Studeni, 2012, 00:18:02 ---Ivan opet bus popusil bann,jednostavno nemoj to tak previse uzimat k srce,ak nekog to veseli kaj ti tu mozes :))

--- Kraj citata ---
briga me zato kaj ostali sute oni mogu kaj oceju jebe mi se za forum necu dopustit da me netko vrijeda aj da je kreten pa ono pusti ga , al ako je monderator nemoze se ponasat ko kreten i vrijedat okolo skoro pa ko politika je ovo!

Fušer:
Igor SB u pravu je drifter eto malo sam švrljo po tvojim postovima i naišo sam par puta na bezvzno vrijeđanje Zagreba ... ćemu to nezz kaj ti je neko nešto skrivil iz Zagreba

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju