Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

igor.sb vrijeđanje zg (purgera)

<< < (7/7)

igor.sb:

--- Citat: Ivan_drifter - 27 Studeni, 2012, 00:46:53 ---i JA purger bi volio cut od tebe ispriku

--- Kraj citata ---

a malo si se zaj#bo, da si se fino javio na pp, reko gle nije uredu, vrijeđa me, rijesili bi to lako
ovako mucak

eladio:

--- Citat: Ivan_drifter - 26 Studeni, 2012, 23:30:34 ---....da sam u pravu budi faca i priznaj da si kakio!

--- Kraj citata ---

opet nabacujemo izraze kao da smo u skoli? mozda to u skoli prolazi, ali ovdje nece ici  :nono: .. ocekujem kulturnu raspravu bez vrijedjanja, zar trazim previse?

--- Citat: Ivan_drifter - 27 Studeni, 2012, 00:03:30 ---
jesu te  mlatili ko klinca???

--- Kraj citata ---

i opet...  ?

ovoga puta hladjenje 2 dana..  :dontknow:

--- Citat: Ivan_drifter - 27 Studeni, 2012, 00:19:20 ---... al ako je monderator nemoze se ponasat ko kreten i vrijedat okolo skoro pa ko politika je ovo!

--- Kraj citata ---

molim dokaze.. prijavi post, citiraj uvredu, moze? naravno da vrijedjanje po gradskoj, ili bilo kakvoj osnovi nije dozvoljeno..
pravila ponasanja za sve forumase bez obzira na rank su ista.

ipak drifter, ja ovdje vidim samo tebe kao problematicnog  :angry7:

lock

Drnda:
igore, i ti si mene uvrijedio u zagrebu, smijem li ja otvoriti sad "svoju" temu u kojoj cu te javno vrijedjati i svadjati se par sati

mislim sad sam ljubomoran... :drunken_smilie:

da nije cisti off moj post reci cu par stvari...

stvarno ivane, i za tebe i suhog i ivana speedya vazi (vidi stvarno pezola tim  :laughing7: )

prvo previse spamate po projektima i tehnici u svim mogucim temama, a drugo pola vas ne konta zajebanciju i nemozete podnijeti kad vas netko prcne (jel tako IgorFromKanal? )
koliko sam ja pratio , a pokusavam biti neutralan, stvarno ste pretjerali, osobito sa klonovima svaki dan i provokacijama.. neke stvari su stvarno previse, budi normalan clan, budi ok u trgovini i ne vidim razloga zbog cega bi postojali problemi...

to ne vazi samo za tebe nego i ostatak  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju