Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning sr
seba:
ovako imaju ti BGM-ove radilice,dopplerove,hebo,malossi,metrakit,polini,stage6 a topovu niti jednu,da ti napišem i koji su modeli?
gumy:
pa s nijednom od tih nećeš pogriješiti, zavisi kolko para imaš na raspolaganju..
seba:
koja je razlika između 10mm i 12mm radilice,jel ima to veze sa kitom? mislim da ću kupit hebotovu racing (HPC)-1000kn piše da je za highend ili metrakit handmade-800kn ona je za sport
Laki:
--- Citat: seba - 14 Lipanj, 2008, 13:02:15 --- koja je razlika između 10mm i 12mm radilice,jel ima to veze sa kitom? mislim da ću kupit hebotovu racing (HPC)-1000kn piše da je za highend ili metrakit handmade-800kn ona je za sport
--- Kraj citata ---
to ti je promjer rupe na klipnjaci kroz koju prolazi bolcna koja spaja klipa sa klipnjacom tj radilicom, tebi je na serijskoj radilici 10mm
seba:
--- Citat: Laki - 14 Lipanj, 2008, 13:49:22 ---
--- Citat: seba - 14 Lipanj, 2008, 13:02:15 --- koja je razlika između 10mm i 12mm radilice,jel ima to veze sa kitom? mislim da ću kupit hebotovu racing (HPC)-1000kn piše da je za highend ili metrakit handmade-800kn ona je za sport
--- Kraj citata ---
to ti je promjer rupe na klipnjaci kroz koju prolazi bolcna koja spaja klipa sa klipnjacom tj radilicom, tebi je na serijskoj radilici 10mm
--- Kraj citata ---
a ako stavim kit od 70 onda je i klip veči,jel onda moram od 12mm radilicu,ne kužim se baš u to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju