Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning sr
Hrga:
--- Citat: seba - 13 Lipanj, 2008, 23:06:08 --- to sam napisao da mi rećete koji bi bio najbolji auspuh i kit da si kupim,a vi me sprdate hvala!
overload i gumy svaka čast,hvala na pomoći :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
vidi nitko te nesprda, zajebancija kuzis, mogo si napisat evo novi setup i napisat ovako: kit: top tpr, mhr replica ili due+
spuh: yasuni c16, yasuni r, shot ili nardo...
kuzis?
gumy:
pa onda za takvu vožnju bi ti bila dobra mhr replica i yasuni R, ostaviš onda fly kvačilo, staviš 19 ili 21 karb, multivar i topovu radilicu staviš i bude dobro, preradiš original filter, možda i usis staviš ak ostane viška novaca i to će dosta dugo trajati i dobro će ići, naravno ak se dobro naštela i pazi kak se vozi.
ali di te djelove po tim cjenama moš nabaviti?
kolko sam vidio sada ima samo due+ modular koji je oko 1600 kn, karbovi su oko 800, remen možeš staviti i topov(160kn, meni se super pokazao)
neer:
hrga kalasturo jedna jarminska sta zajebavas.haha :toothy9: decko oce pomoc a ti na takav nacin :hmh:
seba:
--- Citat: gumy - 14 Lipanj, 2008, 00:25:36 ---pa onda za takvu vožnju bi ti bila dobra mhr replica i yasuni R, ostaviš onda fly kvačilo, staviš 19 ili 21 karb, multivar i topovu radilicu staviš i bude dobro, preradiš original filter, možda i usis staviš ak ostane viška novaca i to će dosta dugo trajati i dobro će ići, naravno ak se dobro naštela i pazi kak se vozi.
ali di te djelove po tim cjenama moš nabaviti?
kolko sam vidio sada ima samo due+ modular koji je oko 1600 kn, karbovi su oko 800, remen možeš staviti i topov(160kn, meni se super pokazao)
--- Kraj citata ---
stavit ću ovaj tvoj setup šta si napisao ili onaj koji je overload napisao,ovisi kolko para skupim. jel mi možeš reć još neku radilicu umjseto topove koja bi bila dobra za taj setup,jer tamo gdje kupujem nemaju tu radilicu
što se tiče djelova ja ih kupujem u sloveniji i ako ti šta treba javi pa ćemo nešto sredit,jer mislim da su cijene bolje nego tu kod nas.
mogu ti napisat cijene djelova koji te zanimaju ako hoćeš?
gumy:
pa zasad mi ne treba ništa od djelova..
koje radilice imaju u ponudi?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju