Ostalo > Svijet računala i mobitela

Nokia Lumia 800 i opcenito iskustva sa WP

<< < (3/4) > >>

JogFromYamaha:
garancija ne pokriva mehanicko ostecenje ekrana koji te kosta 900kn
znam cura je 2 tjedna stari iphone 4 razvalila na nacin da je imala mob u depu i sjela na njega
jebes mob koji mora imat i bodyguarda da ga mozes po gradu nosit

strikoo:
Onda neka uzme nokiu 3310. Kućište je izmjenjivo i ima ga na bacanje, baterije su skoro džabe. Nema boljeg mobitela za pisati SMS, nema staklo na ekranu  :icon_thumright:. A sigurno je možeš kupiti za dosta manje od 2000kn

zemo323:
evo bas gledam po internetu i mislim da cu ipak lumiu uzeti pa ako mi se ne svidi dat cu je nekome u obitelji a ja cu sebi uzet neki drugi kad stari bude produzavao ugovor u tmobilea

strikoo:
Vjerujem da nećeš pogriješiti.

balicdim:

--- Citat: JogFromYamaha - 26 Studeni, 2012, 20:00:50 ---garancija ne pokriva mehanicko ostecenje ekrana koji te kosta 900kn
znam cura je 2 tjedna stari iphone 4 razvalila na nacin da je imala mob u depu i sjela na njega
jebes mob koji mora imat i bodyguarda da ga mozes po gradu nosit

--- Kraj citata ---

250kn sa rukama se nađe ako se traži...... original made in čajna ko i kod ovlaštenog servisa....

--- Citat: zemo323 - 26 Studeni, 2012, 20:34:55 ---evo bas gledam po internetu i mislim da cu ipak lumiu uzeti pa ako mi se ne svidi dat cu je nekome u obitelji a ja cu sebi uzet neki drugi kad stari bude produzavao ugovor u tmobilea

--- Kraj citata ---

sretno, bit će fora dok ne dosadi, a pošto je WP brzo će dosadit  ;D

--- Citat: strikoo - 26 Studeni, 2012, 20:48:25 ---Vjerujem da nećeš pogriješiti.

--- Kraj citata ---
tako su nekima govorili kad su se ženili  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju