Ostalo > Svijet računala i mobitela
Nokia Lumia 800 i opcenito iskustva sa WP
JogFromYamaha:
garancija ne pokriva mehanicko ostecenje ekrana koji te kosta 900kn
znam cura je 2 tjedna stari iphone 4 razvalila na nacin da je imala mob u depu i sjela na njega
jebes mob koji mora imat i bodyguarda da ga mozes po gradu nosit
strikoo:
Onda neka uzme nokiu 3310. Kućište je izmjenjivo i ima ga na bacanje, baterije su skoro džabe. Nema boljeg mobitela za pisati SMS, nema staklo na ekranu :icon_thumright:. A sigurno je možeš kupiti za dosta manje od 2000kn
zemo323:
evo bas gledam po internetu i mislim da cu ipak lumiu uzeti pa ako mi se ne svidi dat cu je nekome u obitelji a ja cu sebi uzet neki drugi kad stari bude produzavao ugovor u tmobilea
strikoo:
Vjerujem da nećeš pogriješiti.
balicdim:
--- Citat: JogFromYamaha - 26 Studeni, 2012, 20:00:50 ---garancija ne pokriva mehanicko ostecenje ekrana koji te kosta 900kn
znam cura je 2 tjedna stari iphone 4 razvalila na nacin da je imala mob u depu i sjela na njega
jebes mob koji mora imat i bodyguarda da ga mozes po gradu nosit
--- Kraj citata ---
250kn sa rukama se nađe ako se traži...... original made in čajna ko i kod ovlaštenog servisa....
--- Citat: zemo323 - 26 Studeni, 2012, 20:34:55 ---evo bas gledam po internetu i mislim da cu ipak lumiu uzeti pa ako mi se ne svidi dat cu je nekome u obitelji a ja cu sebi uzet neki drugi kad stari bude produzavao ugovor u tmobilea
--- Kraj citata ---
sretno, bit će fora dok ne dosadi, a pošto je WP brzo će dosadit ;D
--- Citat: strikoo - 26 Studeni, 2012, 20:48:25 ---Vjerujem da nećeš pogriješiti.
--- Kraj citata ---
tako su nekima govorili kad su se ženili :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju