Ostalo > Svijet računala i mobitela
Nokia Lumia 800 i opcenito iskustva sa WP
zemo323:
planiram kupit Lumiu 800. Zanima me jel itko koristio Lumiu i kakva su iskustva? Dobre i lose strane.
Opcenito kakvi su windows phone sustavi?
JogFromYamaha:
kloni se windows phone jer nece zazivjeti kak i u zadnjih 10 godina nije zazivio
jedino se danas android i osx mobile razvija i to je 98% trzista smartphonea
lumia mi je ok kao hardware al iskreno os mi je tako neintuitivan i nepraktican da ga nebi uzeo
zemo323:
teska odluka, jedni govore da je odlicna drugi da je losa.jos cu malo pogledat sta se nudi.
imas koji android na umu za predlozit do 2000kn?
chupa206:
--- Citat: zemo323 - 26 Studeni, 2012, 09:48:29 ---teska odluka, jedni govore da je odlicna drugi da je losa.jos cu malo pogledat sta se nudi.
imas koji android na umu za predlozit do 2000kn?
--- Kraj citata ---
imam Lumiu 710, mobitel je brz, jednostavan... sve u svemu WP7 je odličan, jedino imam zamjerku na bluetooth slanje, tj mogu slati samo na WP uređaje, ali priča se da će se sa sljedećim updateom to srediti...
--- Citat: JogFromYamaha - 26 Studeni, 2012, 09:36:01 ---kloni se windows phone jer nece zazivjeti kak i u zadnjih 10 godina nije zazivio
jedino se danas android i osx mobile razvija i to je 98% trzista smartphonea
lumia mi je ok kao hardware al iskreno os mi je tako neintuitivan i nepraktican da ga nebi uzeo
--- Kraj citata ---
android se puno više i brže razvija od ostalih, ali budimo realni, znaju štekati i puni su bugova...
imao sam nekad symbian, šteta da od njega više ništa...
zemo323:
za android znam da voli zastajat, jedan prijatelj ima xperiu s a drugi galaxy s3 i kad su stavili najnoviji update i nekad im malo zasteka..
Trenutno koristim symbian na nokiji 5800, al moran je minjat jer je dotrajala
Chupa- daj mi reci jel ima neka aplikacija za forum nesto kao tapatalk?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju