Općenito > Propisi

za sve vas koji imate polirane djelove

<< < (6/7) > >>

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: replcnt - 20 Rujan, 2008, 23:24:14 ---ma meni je isto srao za tablicu što je ispod, pita kako ovo tablica stoji, ja reko: pa fino, kaže pa nemože ovako, ja reko kako nemože, kako u velkih motora može, a on če: pa nije tvoj veliki, a ja reko narast če, haha, kaže biž ča

--- Kraj citata ---
jeeeeste cime ga ti hranis da poraste?

black-rox:
Ako ja dođem na tehnički lol neće ništa vidjeti više od chroma i polisha hahhahhahahahhaa :laughing7: :laughing7:

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: black-rox - 20 Rujan, 2008, 23:37:21 ---Ako ja dođem na tehnički lol neće ništa vidjeti više od chroma i polisha hahhahhahahahhaa :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
pa da, AKO dodjes ;D

RimSo:

--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 20 Rujan, 2008, 23:38:34 ---
--- Citat: black-rox - 20 Rujan, 2008, 23:37:21 ---Ako ja dođem na tehnički lol neće ništa vidjeti više od chroma i polisha hahhahhahahahhaa :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
pa da, AKO dodjes ;D

--- Kraj citata ---

Yea..a u Bosni ne moraš ni ići na tehnički već si prošao..pa kad bi ti scoot i bio od stakla.. :binkybaby:

DaBo:

--- Citat: speed - 27 Lipanj, 2008, 18:21:53 ---ja prosoa ko iz sale,stavio blokadu i skut nije presao 37 km/h :laughing9: :laughing9: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
:laughing6: Ja isto s blokadom. Neide više od 35. Kaže lik pa sigurno ti se nije ugrijo pa neće. Ulje hladno. Reko da da.  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju