Općenito > Propisi

za sve vas koji imate polirane djelove

<< < (5/7) > >>

dhorvat:

--- Citat: robert - 13 Lipanj, 2008, 15:36:10 ---dobar vic, što bi napravili sa jednim harley-davidson motorom koji je 60% krom?

--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

looool

--- Citat: SlowRider - 28 Lipanj, 2008, 13:12:09 ---Da te zbog toga ruse na tehnickom onda ne bi prosao dobar broj skutera

--- Kraj citata ---

...npr.: svi novi baotiani  :toothy9:

2TDottore:
Ja sam dosao bez retrovizora,sa zatamljenim zadnjim svjetlom,tablica mi je bila skroz da se ne vidi,zx je bio na motoru.Covjek mi je izmjerio samo brzinu koja je bila jedva 39kmh.Nije mi gledao ni broj sasije ni svjetla ni zmigavce ni kocnice. :icon_tongue:

White:

--- Citat: zoki_NRG - 13 Lipanj, 2008, 15:43:37 ---ovo je sranje za scootere, jer ima poliran poklopac i alu podnice, valjda mu nisu imali sta srat pa su to morali, ni ja ne kuzim al ajde, isti k za bijele zmigavce

--- Kraj citata ---

na starom skutu imo poliran deklo i isto alu pod. ali nekuzim meni nisu nista...samo lik reko "ja imam roxa vec 2 god vozam po polju jel se neisplati regat" :toothy12: :toothy12:

crogenie:
Mene prvo sta me pitao:"A GDJE TI JE NOSAC ZA TABLICU?" Ma supak neki bio... 8 puta me na valjke stavljao, a scoot svaki puta 45. ;D

Inace, ja bi samo otisao u drugu stanicu za tehnicki pregled.

replcnt:
ma meni je isto srao za tablicu što je ispod, pita kako ovo tablica stoji, ja reko: pa fino, kaže pa nemože ovako, ja reko kako nemože, kako u velkih motora može, a on če: pa nije tvoj veliki, a ja reko narast če, haha, kaže biž ča

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju