Općenito > Generalno o skuterima
Uzeti Dragster ili Speedfight 2?
Iwo SR Tuono:
kupi runnera ili aeroxa i bok, speedfighta ko god je imalo išta radio zna da ti blokovi nevaljaju ništa, sam koncept vertikalnog cilindra nije stvoren da bude trkaća mašina a i onaj bočni usis u kombinaciji sa tim karbom bože sačuvaj ::) speedfighta kupuju oni koji su ili zagrizli za pežo, koji su prisiljeni kupiti ili koji kupuju po izgledu :toothy3: a tek monovilica, stisneš kočnicu motor nosi u sve strane :toothy12: :toothy12: :toothy12:
s druge strane dragster ko dragster, svi su starije godište, traže njegu i održavanje, ja da kupujem uzeo bi dragster od ta dva al to je moje mišljenje
uzmi neki mainstream piaggio ili minarelli za koji imaš dijelove i za mašinu i plastike i to i ne beri brigu :toothy12:
ziloryder:
Po meni speedfight se ne svidja, najvise zbog mono vilice, vise vjerujem batini u zavojima nego njemu, nekako sf baca u stranu kad se koci prednjom kocnicom, Ja bi radje uzeo apriliju neku ili runnera i bok :icon_thumright:
ivan_speedy:
--- Citat: ziloryder - 26 Studeni, 2012, 13:34:27 ---Po meni speedfight se ne svidja, najvise zbog mono vilice, vise vjerujem batini u zavojima nego njemu, nekako sf baca u stranu kad se koci prednjom kocnicom, Ja bi radje uzeo apriliju neku ili runnera i bok :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To ti je kad voziš razjebane sf-ove,zašto moj ili nečiji koji pazi svoj skuter ne baca na stranu :dontknow:
Reponja:
--- Citat: mhr-team - 25 Studeni, 2012, 20:53:41 ---ne znam zašto opet problemi oko sf-a :dontknow:
moj sf koči doslovno u mjestu i za serijalu ide bolje od većine dragstera i ostalih skutera :dontknow: :toothy3: ;D
--- Kraj citata ---
Ti se ne računaš, pogle si tu beštiju u avataru..
Kao da vlasnik Yuga sa 1.6 motorom Lancie Delte kaže da je Yugo dobar auto. Izvan kategorije si :icon_tongue:
File95:
Reponja - hhahahahahahahhaha istina.. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju