Općenito > Generalno o skuterima
DERBI - GP1 125 pitanje
zero:
citao sam malo to, upravo polazem pa moram uzeti 125 i ovo je tamam 11 kw tak da mogu bez brige po cesti se motat da me murija ne copi! Auspuh bi sigurno stavljao samo o tom cu kada kupim!, cijeni mi nije problem! A ovo za kočnjice se moram jos malo raspitat :)
black-rox:
S ovime se ne slažem da ima malo mjesta za noge ima ga dovoljno ja imam 1,90 i nemam s time problema,jedina zamjerka tvrdom sjedalu,nakon 260km vožnje u šutu bolilo me sve živo za popizditi,ovo za suvozača istina nema se di držat,ali šta ćeš voziti nekoga gore,a ako voziš kakvu trebu držat će se za tebe tako da bolje da nema nosača :laughing7: :laughing7:
zoki_NRG:
zato sam ja kupio NRG, nema nosaca od iza, pa se trebe drze za mene ;D ;D ;D
kad vozim muske, kazem im drzi se za sebe, da mi ne packaju rucicama po plastikama, da nebi ostale packice ili tako :headbang: :headbang: :headbang:
black-rox:
--- Citat: zoki_NRG - 13 Lipanj, 2008, 15:32:28 ---zato sam ja kupio NRG, nema nosaca od iza, pa se trebe drze za mene ;D ;D ;D
kad vozim muske, kazem im drzi se za sebe, da mi ne packaju rucicama po plastikama, da nebi ostale packice ili tako :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
E to ti ja govorim,ali izbjegavam votiti bilo koga jer najveća mi je uživancija voziti se sam,kad su dvoje nije to to ko prvo ne ide scoot dobro,a ko drugo ne mogu letiti :laughing7: :laughing7:
X-Thug:
--- Citat: black-rox - 13 Lipanj, 2008, 15:54:44 ---
--- Citat: zoki_NRG - 13 Lipanj, 2008, 15:32:28 ---zato sam ja kupio NRG, nema nosaca od iza, pa se trebe drze za mene ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
E to ti ja govorim,ali izbjegavam votiti bilo koga jer najveća mi je uživancija voziti se sam,kad su dvoje nije to to ko prvo ne ide scoot dobro,a ko drugo ne mogu letiti :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
u potpunosti se slazem,i duze triba za zakocit,ka po crti ova/j se usere,ja se nagnem malo proklize (ipak iman stock gume jos uvik) on/a se usere s tim da se masu zenskih nezna naginjat i ima crve u guzici
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju