Općenito > Generalno o skuterima

DERBI - GP1 125 pitanje

<< < (3/3)

Drnda:

--- Citat: X-Thug - 14 Lipanj, 2008, 21:21:18 ---
--- Citat: black-rox - 13 Lipanj, 2008, 15:54:44 ---
--- Citat: zoki_NRG - 13 Lipanj, 2008, 15:32:28 ---zato sam ja kupio NRG, nema nosaca od iza, pa se trebe drze za mene  ;D ;D ;D
kad vozim muske, kazem im drzi se za sebe, da mi ne packaju rucicama po plastikama, da nebi ostale packice ili tako :headbang: :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---
E to ti ja govorim,ali izbjegavam votiti bilo koga jer najveća mi je uživancija voziti se sam,kad su dvoje nije to to ko prvo ne ide scoot dobro,a ko drugo ne mogu letiti :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

u potpunosti se slazem,i duze triba za zakocit,ka po crti ova/j se usere,ja se nagnem malo proklize (ipak iman stock gume jos uvik) on/a se usere s tim da se masu zenskih nezna naginjat i ima crve u guzici

--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:

odin:

--- Citat: black-rox - 13 Lipanj, 2008, 10:56:42 ---
--- Citat: zero - 13 Lipanj, 2008, 10:00:20 ---a kaj se tice kocnjica! Kaj mislite o tome? dobre ili loše?

--- Kraj citata ---
Ovako ja vozim gp1 250,vozio sam puno scootera i mogu reć da su mi ovo do sada najlošije kočnice,svaki dan gledam di ću izletiti s time jer ne koči nikako samo škripe,a o zaustavnom putu nećemo ni govoriti,npr 50ccm sa jednim diskom koči daleko bolje nego ovaj sa dva diska,zadnja još veći užas,stvar je u tome šta je kočioni sistem AJP,najveće smeće šta se ugrađuje u scootere s tim kočnicama sam imal problema na peugeot,italjet... i problem je kod plastika loše su kvalitete ostalo je sve izvrsno,ali na plastike ćeš zaboraviti čim probaš voziti taj scoot daleko najbolji scoot za zavoje šta sam do sada vozio masa je raspoređena super jednostavno još riješiti kočnice i to je to :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sad su na novom 2008 modelu kocnice sasvim drugacije

proizvodjac je isti, ali je ovo top model kocnica.
u testovima se ove godine naglasava da kocnice rade fenomenalno
http://www.scooterhq.com.au/Home/tabid/2778/mid/3298/ctl/details/newsid/1648/Default.aspx

kratki citat
"On the track the package proved itself, control is excellent, the brakes do a superb job of wiping speed of the 139kg GP1 on demand. The stopping power is brilliant with no fade evident even with repeated hard applications that were lifting the rear wheel. The brakes provide the rider with excellent feedback and are very responsive to touch. The Grip is awesome and ground clearance good, we did scrape the lower pody panel once or twice on the track when really pushing hard which was easily avoided by hanging off the scoot using a bit of "body english"."

Doomsday:
Koliko vidim, na slici je 250, i na testu je 250, a u temi se govori o 125 modelu...

:dontknow:

odin:

--- Citat: Doomsday - 18 Lipanj, 2008, 15:46:01 ---Koliko vidim, na slici je 250, i na testu je 250, a u temi se govori o 125 modelu...

:dontknow:

--- Kraj citata ---

koliko se meni cini, 125 i 250 su isti izvana, nije kao kod starog razlika (250cc je imao 2 diska isred, vs. jedan na 125), pa tako kontam da je i kocioni sustav isti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju