Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

>>>MaTrIx<<<

<< < (2/51) > >>

vuk:

--- Citat: veka84sb - 13 Lipanj, 2008, 12:30:39 ---Prijatelj mi je kupio isti takav skut ,cak i iste boje! Nije zadovoljan brzinom (po satu bez blokada 63km/h) Koliko si dobio sa spuhom i koja tezina rolica i koje oprugice koristis, velicina dizna ? Koliko tvoj ide po satu? 

--- Kraj citata ---

da, po njegovom ide 63 a po mojem i tvom satu je uspio navuć 70  :happy6:

SlowRider:
Jel mozes staviti prave slike?

R@kija:

--- Citat: Hrga - 13 Lipanj, 2008, 12:08:25 ---a slika nosaca tablice  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
-nosac ak hocu stavit mogu(nema frke),al problem je kaj ak hocu ovo za tablicu izvadit moram raskopat komplet zadji kraj,vec sam probal i potrgal sam nosac jedan od zadnjeg svijetla,kad nadem undertail za njega onda cu prefarbat zadnji kraj u crno i stavit tablicu na dekl...

--- Citat: veka84sb - 13 Lipanj, 2008, 12:30:39 ---Prijatelj mi je kupio isti takav skut ,cak i iste boje! Nije zadovoljan brzinom (po satu bez blokada 63km/h) Koliko si dobio sa spuhom i koja tezina rolica i koje oprugice koristis, velicina dizna ? Koliko tvoj ide po satu? 

--- Kraj citata ---
na mom je sve serisko i jos ima blokade i navucem 65km/h s njim,rolice su seriske i opruge i dizna,al cu sad na servisu skinut blokade i stavit multivar i ova sranja pa cu videt...

--- Citat: SlowRider - 13 Lipanj, 2008, 14:58:37 ---Jel mozes staviti prave slike?

--- Kraj citata ---
ov su prave slike motora...

charnel:
 :laughing6:
linkovi od slika ne rade,

R@kija:
kak ne rade pa stavil sam prek onog imageshacka il kak???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju