Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
>>>MaTrIx<<<
Crazy Kuree:
bez blokada nijedan kewey matrix ne ide preko 65 a ubrzanje koma teška, pomirite se s tim dok novi runner ide 95 sa gianelli reversom tvoj matrix ide 70-75 :icon_biggrin: cjena opravdava sredstva, da je kewey ima kvalitetne djelove ko i runner ili rox nebi bio 8500kn
dino_sk:
--- Citat: Crazy Kuree - 14 Lipanj, 2008, 17:17:57 ---bez blokada nijedan kewey matrix ne ide preko 65 a ubrzanje koma teška, pomirite se s tim dok novi runner ide 95 sa gianelli reversom tvoj matrix ide 70-75 :icon_biggrin: cjena opravdava sredstva, da je kewey ima kvalitetne djelove ko i runner ili rox nebi bio 8500kn
--- Kraj citata ---
u potpunosti se slazem sa čika kuretom :icon_thumright: :icon_thumright:
robert:
--- Citat: Downtown - 13 Lipanj, 2008, 23:24:41 ---i meni i nece vise, eventualno 64-65 na nekoj nizbrdici
morat cu i ja uzet neki auspuh i multivar
--- Kraj citata ---
super, napokon netko sa tim digitalnim urama na matrixu!
reci mi kako si zadovoljan sa tim satom!
kako se sat ponaša kad kiša pada, magli li?
R@kija:
--- Citat: robert - 15 Lipanj, 2008, 10:10:16 ---
--- Citat: Downtown - 13 Lipanj, 2008, 23:24:41 ---i meni i nece vise, eventualno 64-65 na nekoj nizbrdici
morat cu i ja uzet neki auspuh i multivar
--- Kraj citata ---
super, napokon netko sa tim digitalnim urama na matrixu!
reci mi kako si zadovoljan sa tim satom!
kako se sat ponaša kad kiša pada, magli li?
--- Kraj citata ---
ja imam isti takav digitalni,po noci je predobro,full plavo svijetli sve,jucer sam se vozil po kisi i prije i nikad mi se nije maglili,ima sve potrebno na njemu(kilometraza,brzina,rpm,benzin,sat,akomulator...)to mu je jedna bolja strana...+++
robert:
pitam zato što su na luni satovi iste forme i ti digitalni bi se dali bez većih problema ugraditi!
a ovi sa cajgerima na luni magle ko mutavi!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju