Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
>>>MaTrIx<<<
Hrga:
lol evo bas i ja sad gledam sta nisi uzeo od dine i gotovo, ali jbg ima se viska novaca, da bar ja mogu tako bez razmisljanja oce valjat nesto uzet :)
dino_sk:
--- Citat: Hrga - 18 Rujan, 2008, 23:29:18 ---lol evo bas i ja sad gledam sta nisi uzeo od dine i gotovo, ali jbg ima se viska novaca, da bar ja mogu tako bez razmisljanja oce valjat nesto uzet :)
--- Kraj citata ---
ne bilo mu je puno dat 150kn za moj a dao za ovaj 350kn koji nezna spojit :binkybaby:
al jbg ode cdi ovaj moj u nedjelju za kotor kod ickhe :icon_thumright:
Crazy Kuree:
--- Citat: rakitje00 - 18 Rujan, 2008, 21:18:25 ---na novom cdi -u od TP-a imam:crnu i naranđastu kaj idu u jedan đek,bijelo-crvenu,crno-bijelu i crno-crvenu...
vidi se i na cdiu:
--- Citat: rakitje00 - 18 Rujan, 2008, 20:40:38 ---
--- Citat: rakitje00 - 18 Rujan, 2008, 16:58:06 ---neznam kak da ove spojim zice,moj ima 2 đeka...
--- Kraj citata ---
jel zna ko da dojde do mene ili bilo kaj kak da to spojim,slikat cu sutra i one đekove na motoru... :sad1:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
taj CDI je za minarelli ( ne kopije), ovaj bjeli đek je za čok automacki a ove dvije su za palenje jedna je viška i ta koja je viška kad se ušteka a ona druga izšteka opet skuter radi, imo sam ja sličan CDi pa je tak radio kako sam naveo
R@kija:
ak sam ja dobro skuzil,ovo kaj je crveno,idu u paljenje,ovo kaj je zeleno to nis,to je visak,jel tak,a ovo kaj je plavo di to ustekam???
Bruno1990:
--- Citat: rakitje00 - 19 Rujan, 2008, 08:48:05 ---
ak sam ja dobro skuzil,ovo kaj je crveno,idu u paljenje,ovo kaj je zeleno to nis,to je visak,jel tak,a ovo kaj je plavo di to ustekam???
--- Kraj citata ---
..a onda je i to visak.. :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju