Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
>>>MaTrIx<<<
Drnda:
meni se bez blokada otprilike malo vise penje na variu...
R@kija:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Kolovoz, 2008, 13:15:55 ---meni se bez blokada otprilike malo vise penje na variu...
--- Kraj citata ---
pa normalno da ti se penje,jer ovo je slikano kad sam skido blokade,znaci on je imo blokade i remen nije iso skroz gore,sad ide jer sad nema blokade...
Crazy Kuree:
Cilindar i klip su toliko loše urađeni za taj kivi da je u apn bolje rađeno (klip mi i liči na tomosov) :laughing6: stavi cilindar od minarelija seriski i klip neki od 50eur sa 12mm bolcnom i iće ti ko sam vrag ovak ti ne vrijedi ništa stavljat neš ništa puno dobit... a multivar ti je oko 550kn a računaj klip 400kn+ bušenje 80 i cilindar nađeš polovni zaribani za 100kn a skuter će se preporodit
ichko:
A kakvo busenje klipa,na sta se to odnosi,ima li se nedje nabaviti klip sa 12mm bolcon neki kvalitetniji...za kolko se moze nai cilindar da je u ok stanju...sto jos treba promjeniti ili ostalo moze ostat fabricko...
fac-t50:
--- Citat: majic_sk - 15 Lipanj, 2008, 14:33:04 ---dokaz da matrix nije namjenjen brzinama većim od 100kmh...brzinomjer je 2-znamenkasti... ;D
--- Kraj citata ---
ako te zanima brzinomjer je 3 znamenkasti ali se ne vidi bas.ali ima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju