Ostalo > Svijet računala i mobitela
igra hitno
ivan94:
ja igram najbolje sa onim britanskim drugim i sa ruskim.. sa njima mi ide najbolje :icon_thumright:
josip46:
Uber strike na fejsu :)
Ruff Ryder:
--- Citat: vekyyy - 25 Studeni, 2012, 13:53:12 ---
--- Citat: ivan94 - 25 Studeni, 2012, 13:51:30 ---pa moras imat malo taktike , ja igram da si nađem svako malo neko skloniste , pa se otrkijem i tak.. znal sam cak po rundi ih 5 roknut
--- Kraj citata ---
a mozes mi reci sa kojim tenkom najbolje igrati?
--- Kraj citata ---
svabe ti imaju dobre tenkove kad dodes do pz iv ili do hetzera medu td
ugl trebas malo razmisljat kakve granate korsitit i koji top stavit itd..
vekyyy:
--- Citat: Ruff Ryder - 25 Studeni, 2012, 18:46:09 ---
--- Citat: vekyyy - 25 Studeni, 2012, 13:53:12 ---
--- Citat: ivan94 - 25 Studeni, 2012, 13:51:30 ---pa moras imat malo taktike , ja igram da si nađem svako malo neko skloniste , pa se otrkijem i tak.. znal sam cak po rundi ih 5 roknut
--- Kraj citata ---
a mozes mi reci sa kojim tenkom najbolje igrati?
--- Kraj citata ---
svabe ti imaju dobre tenkove kad dodes do pz iv ili do hetzera medu td
ugl trebas malo razmisljat kakve granate korsitit i koji top stavit itd..
--- Kraj citata ---
i dal mogu kako igrat zajedno sa frendovima ili ja sam svaki put ulazio na random server na koji me on baci
wonderkid:
--- Citat: vekyyy - 25 Studeni, 2012, 13:12:22 ---
--- Citat: wonderkid - 25 Studeni, 2012, 04:19:21 ---
--- Citat: vekyyy - 22 Studeni, 2012, 21:41:36 ---imam 5k sati cod2. I igra je sada postala cisto g#vn% jer svi imaju hax. A pub ili cb je 90% djece sa haxom. Cod4 isti bog.Grid bi mogao ali samo zbog driftanja :D Neznam jeli tko igrao kakvu simulaciju da mu je bila zabavna? Recimo ovaj farm simulator nije tako los ali treba puno igrati da bi nesto napravio
--- Kraj citata ---
Nemoj govoriti gluposti,na svakom crackanom pub serveru se haxu,dodi na streman org server i bok,zato cod4 nikad nece izumrijet dok postoji CG
--- Kraj citata ---
hahhahah ovo sta si rekao je presmijesno. Cod2 org server sa streamom isti k**ra* kao crack tako je i u cod4. Zasto su poznati klanovi prestali igrat cod4? Kao sta je imex,esuba i ostali? Sta mislis da ako je pub server org i ima stream da se nemoze haxat? Pa crohacks platis 70kn i imas undetect na sve anticheateve
--- Kraj citata ---
Neznam kako je na cod2 ali nemoj govorit ako nemas informacije iz prve ruke,ja govorim za cod4 ne cod2,najpoznatiji org stremani serveri su od netskya,tamo je uzitak igrat,ako stream ne banuje haxera onda ga admin u roku keks bana i nema problema,tamo je broj haxera sveden na minimum i brzo rjesavanje takvih debila zato i je proglasen najboljim serverima,na pitanje zasto klanovi prestaju igrat cod4,ne prestaju,team se raspadne ne zbog haxera nego zbog vaznijih situacija u zivotu,svaki pametan covjek jedanput kaze stop igri,imex nije prestao sa cod4,naprotiv bio sam jucer na lanu i oni su nastupali,kazes esuba se raspala a 4 od 5 igraca igraju sad za drugi team,uostalom jako malo debila ima koji bi sjebali org key zbog glupog haxa,najpoznatiji a vjerovatno i najbolji team wW(western wolves) se raspao jer su 2 prestali cod4 igrat a ostali su osli ba black ops 2,mnogi koji su presli na black ops 2 su kazali da je to zbog zasicenosti igrice(6 godina igranja) a ne zbog novog boljeg serijala,uostalom zato igras na pubu?kazes imas 5k sati cod2,stari nadi si team i odite po lanovima i zaradujte pare,cod4 nikad nece umrijeti zbog cga i stranica gdje se igraju kupovi tipa excello,tzac je najbolje rjesenje protiv haxa iako se i njega moze zaobic ali to nisu hhaxovi od 70 kn nego 70e,uostalom tamo se provjerava i demo po potrebi a usto je i nagradni fond poprilicno velik koji se misli ozbiljno primit igranja,sve govori cinjenica da na lanu(cod4) sad u zagrebu su se pojavila 5 najbolja hrvatska tima i jedan od najboljih talijanskih timova(audere semper) a nagradni fond je visestruko manji od turnira u inozemstvu iako organizacija gamersject uvijek napravi super lan sa velikim fondom i najboljim svjetskim timovima i cod4 cod2 i cs
toliko od mene i jos jednom nemogu vjerovat da spominjes pub servere kao i pretpostavka da igras na njima,to barem od tebe kao okorjelog gamera nisam ocekival :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju