Ostalo > Svijet računala i mobitela

igra hitno

(1/12) > >>

vekyyy:
Evo ludim neznam vise sta da igram:S Nemam volje nista igrati a igrao bi nesto :S mozete mi preporucit neku igru mozda da je free i da se moze igrat online multiplayer.Ili moze i prelaziti ovako offline ali da je bas zanimljiva. Neke aute ili koji bog stvarno mi je dosadno :S Igrao sam cod2,cod5,ets2,farm simulator,skyrim,world of tanks,bfplayforfree. Eto dajte neke svoje igre koje igreate trenutno ili ste presli a da su bile zabavne i ubiju vrijeme. Dodem sa posla u 3 pola 4 i do 10 popizdim. Cura cijelo vrijeme igra wow a meni se isto sere od njega vise

Reponja:

Ja nemogu vjerovati za šta ti otvaraš temu i koristiš forum. Znam, znam, i drugi imaju ponekad
slične teme, ali čovječe, daj počni koristiti Google! Je li teško upisati "top list of games" ili "best
rated games" ili išta iole slično i vidjeti tamo? Ne, ajmo otvoriti temu na skuteraškom forumu...

Vjerojatno nije pitanje ljenosti, jer bi prije i lakše izGooglo, pa me molim te, prosvijetli, zašto
otvaraš ovakve teme?

stark1:
treba jedna tema biti pod sticky "vekyyy-eva pitanja"

vekyyy:

--- Citat: Reponja - 22 Studeni, 2012, 19:58:19 ---

Ja nemogu vjerovati za šta ti otvaraš temu i koristiš forum. Znam, znam, i drugi imaju ponekad
slične teme, ali čovječe, daj počni koristiti Google! Je li teško upisati "top list of games" ili "best
rated games" ili išta iole slično i vidjeti tamo? Ne, ajmo otvoriti temu na skuteraškom forumu...

Vjerojatno nije pitanje ljenosti, jer bi prije i lakše izGooglo, pa me molim te, prosvijetli, zašto
otvaraš ovakve teme?

--- Kraj citata ---

jer sam gledao i ni jedna mi se nije dopala. Zato pitam ovdje da ljudi kazu neku igru koju su igrali i zbog cega im se dopala. A ako ti se nesvida lijepo odskakutas i nekomentiras u temi?

Reponja:
Ne mogu više, previše puta sam "odskakutao" i nekomentirao u tvojim temama, stvarno sam davao sve od sebe, ali
eto, sad sam morao nešto reći. Bilo je jače od mene.. Ako ti se ne čitaju ovakvi komentari, nemoj otvarati takve teme
na forumu, nego si lijepo otvori blog.

Ne, ne zanima nas link na njega.

Nikoga od nas.

Također!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju