Ostalo > Svijet računala i mobitela
igra hitno
vekyyy:
--- Citat: Drnda-1 - 22 Studeni, 2012, 20:29:02 ---
--- Citat: Infernus - 22 Studeni, 2012, 20:16:13 ---Zalosno je kaj dnevno imas 6-7h vremena kojeg nemas pojma kako potrositi, a primarni cilj su ti igrice.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
tebi je ocito forum.. Imas ukupno 205 dana provedenih ovdje dok ja imam 37 dana. Tako da smo isti k..Ti vidis na forumu ja igram igre i nevidim razlike
Drnda:
to za mene kazes?
a jbg, ja ajmo reci djelom zivim od popravaka , tako da dobar dio dana mi je fb, msn i par foruma upaljeno u tabovima.. nisam stalno tu, ali ono kad refreshas u odredjenome inteervalu broji ti se... uglavnom dok pricas s ljudma i cekas odgovore nakupi se vremena...
ali ako pogledamo malo, ja sam dobar dio dana ili u nekome poslu ili po kaficima tako da dnevno mozda provedem 3 sata max ovdje uz neke pauze
vekyyy:
--- Citat: Drnda-1 - 22 Studeni, 2012, 20:47:10 ---to za mene kazes?
a jbg, ja ajmo reci djelom zivim od popravaka , tako da dobar dio dana mi je fb, msn i par foruma upaljeno u tabovima.. nisam stalno tu, ali ono kad refreshas u odredjenome inteervalu broji ti se... uglavnom dok pricas s ljudma i cekas odgovore nakupi se vremena...
ali ako pogledamo malo, ja sam dobar dio dana ili u nekome poslu ili po kaficima tako da dnevno mozda provedem 3 sata max ovdje uz neke pauze
--- Kraj citata ---
a ja provedem max 2-3 sata uz igranje igri. Tako da isti nam je k.
steeef:
trebalo bi uskoro otvorit temu s anketom o najglupljim tememama na skuter forumu.
wonderkid:
cod4 ili black ops 2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju