Ostalo > Svijet računala i mobitela

igra hitno

<< < (3/12) > >>

vekyyy:

--- Citat: Drnda-1 - 22 Studeni, 2012, 20:29:02 ---
--- Citat: Infernus - 22 Studeni, 2012, 20:16:13 ---Zalosno je kaj dnevno imas 6-7h vremena kojeg nemas pojma kako potrositi, a primarni cilj su ti igrice.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

tebi je ocito forum.. Imas ukupno 205 dana provedenih ovdje dok ja imam 37 dana. Tako da smo isti k..Ti vidis na forumu ja igram igre i nevidim razlike

Drnda:
to za mene kazes?

a jbg, ja ajmo reci djelom zivim od popravaka , tako da dobar dio dana mi je fb, msn i par foruma upaljeno u tabovima.. nisam stalno tu, ali ono kad refreshas u odredjenome inteervalu broji ti se... uglavnom dok pricas s ljudma i cekas odgovore nakupi se vremena...

ali ako pogledamo malo, ja sam dobar dio dana ili u nekome poslu ili po kaficima tako da dnevno mozda provedem 3 sata max ovdje uz neke pauze

vekyyy:

--- Citat: Drnda-1 - 22 Studeni, 2012, 20:47:10 ---to za mene kazes?

a jbg, ja ajmo reci djelom zivim od popravaka , tako da dobar dio dana mi je fb, msn i par foruma upaljeno u tabovima.. nisam stalno tu, ali ono kad refreshas u odredjenome inteervalu broji ti se... uglavnom dok pricas s ljudma i cekas odgovore nakupi se vremena...

ali ako pogledamo malo, ja sam dobar dio dana ili u nekome poslu ili po kaficima tako da dnevno mozda provedem 3 sata max ovdje uz neke pauze

--- Kraj citata ---

a ja provedem max 2-3 sata uz igranje igri. Tako da isti nam je k.

steeef:
trebalo bi uskoro otvorit temu s anketom o najglupljim tememama na skuter forumu.

wonderkid:
cod4 ili black ops 2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju