Ostalo > Svijet računala i mobitela

Kako uništiti pentium 3?

<< < (11/14) > >>

skoda90:
sjetio se jos nest  :icon_biggrin: zaglavit taj ventilator i sa industrijskim fenom pici dok nerikne  :dontknow:

Poggiali:
e da, na uticnicu od kucista, nalijepi prozirni selotejp, nebude kontakta, a nece se skuzit xD reci ne radi .. i onda umjesto da ga bacis, pokloni ga :D

Lugburz:
da malo dignemo temu :D
ja san maloprije slucajno sprzia neko staro smece,neznan ni koji je model al je 900 mhz procesor...ugl prijatelj mi ga poklonia,ja pokusa instalirat xp na njega i dok se instaliralo rastavlja neki stari hard i izvuka magnete,i iz zajebancije naslonia magnet na kuciste...odma se zacrnilo na ekranu,pocea proizvodit cudne zvukove i gusti dim iz kucista :toothy12: :toothy12: :toothy12:
R.I.P. ;D

zvonkec_92:

--- Citat: Lugburz - 23 Siječanj, 2013, 00:44:32 ---da malo dignemo temu :D
ja san maloprije slucajno sprzia neko staro smece,neznan ni koji je model al je 900 mhz procesor...ugl prijatelj mi ga poklonia,ja pokusa instalirat xp na njega i dok se instaliralo rastavlja neki stari hard i izvuka magnete,i iz zajebancije naslonia magnet na kuciste...odma se zacrnilo na ekranu,pocea proizvodit cudne zvukove i gusti dim iz kucista :toothy12: :toothy12: :toothy12:
R.I.P. ;D

--- Kraj citata ---
ubojico, doživotno na robiju...   :icon_biggrin: :icon_tongue:

neuromaniac:
hard killer  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju