Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kako uništiti pentium 3?
Lugburz:
ma je ku*ac...ovaj je opet ziv :/ sad ga pokusa upalit i radi ka da je novi,pa sta je ovo???oce ovo radit i kad ga se u presu baci?
dhorvat:
--- Citat: Lugburz - 23 Siječanj, 2013, 08:15:11 ---ma je ku*ac...ovaj je opet ziv :/ sad ga pokusa upalit i radi ka da je novi,pa sta je ovo???oce ovo radit i kad ga se u presu baci?
--- Kraj citata ---
Od kuda si? Ako ga pošalješ k meni u Samobor ili ak si iz Zagreba ja ću ti ga rješit bez ikakvih tragova. Imam jedan "uređaj" o kojem ne smijem baš javno pisati :icon_biggrin: Al ti plaćaš dostavu vamo-tamo :laughing7:
zemo323:
Napravi EMP top, iskljuci sve sto je na struju u okolini osim kompa i ukljuci.. Nema da ne krepa :laughing7:
Lugburz:
--- Citat: dhorvat - 23 Siječanj, 2013, 13:08:48 ---
--- Citat: Lugburz - 23 Siječanj, 2013, 08:15:11 ---ma je ku*ac...ovaj je opet ziv :/ sad ga pokusa upalit i radi ka da je novi,pa sta je ovo???oce ovo radit i kad ga se u presu baci?
--- Kraj citata ---
Od kuda si? Ako ga pošalješ k meni u Samobor ili ak si iz Zagreba ja ću ti ga rješit bez ikakvih tragova. Imam jedan "uređaj" o kojem ne smijem baš javno pisati :icon_biggrin: Al ti plaćaš dostavu vamo-tamo :laughing7:
--- Kraj citata ---
a koji je to uredaj,presa?
ma ne triba moga unistit,koristit ce valjda za nesto...
eladio:
najlakse ti je uzet i povuc 2 zice preko doslovno njega, naravno te zice su zakacene na zidnih 220V :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju