Općenito > Maxiskuteri

Gilera Nexus 300

<< < (15/36) > >>

ZOX147:

--- Citat: Harichello - 29 Kolovoz, 2008, 10:23:56 ---sorry ZOX i ostali.. ispricavam se za ono "izlijetanje" prethodno o potrosnji.
Pa pravo da ti kazem, nisam primjetio i nije mi palo na pamet da su to obrnuli km/l
A tek poslje postanja sam procitao tvoj jos jednom i uvidio svoje propuste - kakva budala  :-[
Ja sam taj skuter vozio samo 5 dana tak da ga nisam ni "ocejfio" <-- ako iko zna sta to znaci.
Idem kuci za 3 sedmice, pa kakvo god vrijeme da bude - ja ga vozam.
A vidio sam neke postove o Grobniku itd... Pa mozda skoknem do tamo (to mi je oduvijek bila zelja) i upoznamo se.
Kome se bude vozala 300tka - moja ce biti dostupna - pa probajte.
H

--- Kraj citata ---

Prijatelju još uvijek nikako da skužiš taj putni komp :)

Misliš 30.3 km/lit

Aral:
Sigurno je to mislio ^^ Uf, ja neznam kolko je moj prosjek al varira nekad od 40 a nekad ispod 30, ovisi o rezimu voznje...nije da ga bas stedim tu po zagrebu, svaki semafor je moj :D

vktr:

--- Citat: Drnda-1 - 28 Rujan, 2008, 20:49:53 ---ma zeznuo se toliko kilometara predje sa jednom litrom, znaci mi sa 50 ccm mozemo citati ovo i plakati...

--- Kraj citata ---
moj dok je radio je 26-27 sa jednom litrom prošo

Harichello:
Da, izvinjavam se... Mislio sam na kilometre, nego u zurbi...
Koliko god da brzo vozim - a u zadnje vrijeme sto brze mogu / koliko to uslovi dozvoljavaju, pa nekih 32Km/L ... i sto je cudno, sto brze idem, prosjek mu raste.... Evo i danas je osvanuo lijep i suncan dan.... idem bacit koji djir...
pozdrav svima - isprike za prethodnu gresku

supermuks:
gle imam nexus 300 i u 3 i po mjeseca napravio sam 16000 km i to po autocestama bez apsolutno ikakve greške s prosječnom brzinom 120-140.dal postoji tko jaci?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju