Općenito > Maxiskuteri

Gilera Nexus 300

<< < (14/36) > >>

greenlite:

--- Citat: Harichello - 02 Rujan, 2008, 05:49:06 ---I hoce li se znacajnije poboljsati performanse ili samo zvuk i vizuelni dojam?
Hoces li morati mjenjati neke dijelove na mashini?

Volio bih da ima nekih Akrapovic (karbonski) ili tak nesto.... Da budem iskren, ljepse mi izgleda onaj tubasti crni fabricki, nego ovaj silver (na crvenu boju).
 :dontknow:

--- Kraj citata ---
performanse će se smanjiti za cca 5% na višim okretajima provjereno...
razlog tome je podešenost kompjutera na nexusu koji je prilagođen mapu za serijski auspuh. Nemaš tu kaj podešavati da mu daš više benzina ko kod fergazera itd kompjuter točno zna koliko mu benge daje u kojem režimu rada motora
i zbog te nepodešenosti sa tim sbk spuhom koji je otvoren se gubi malo na snazi. Ali što se tiče zvuka nečeš požaliti. Cijena u Auto-bilu mu je 2740kn :(
Rješenje za to je power commander.
Na stranici od tog pc sam gledao ali nisam našao za nexus ali znam da je dečko s foruma stavio na 500ccm taj pc...

ZOX147:
...

Harichello:
eee, neko je nekad pitao koje gume dodju na ovom Nexusu.... pa su ljudi spominjali neke Pireli, pa Michelin, pa sta ti ja znam... Kod mene su Maxxis...
Nisam prije vozao motore, znam da ih u automobilskoj industriji i nema (ne vjerujem)... Ne znam sta da vam kazem. Na dodir nisu toliko mekane, ali fino drze cestu, ne proklizuju... a mozda zato sto su nove. Po kisi su sasvim ok.
Kocnica mi se razradila i sad se zaustavlja fantasticno..... Prosjecna potrosnja 30.3L/Km .... ma ja sam prezadovoljan... jos uvijek nisam pola rezervoara potrosio, a tek sam dogurao do 200km na satu ... cekam ljepse vrijeme pa da jos malo vozam i gotovo za ovu godinu....

vktr:

--- Citat: Harichello - 27 Rujan, 2008, 15:58:23 ---eee, neko je nekad pitao koje gume dodju na ovom Nexusu.... pa su ljudi spominjali neke Pireli, pa Michelin, pa sta ti ja znam... Kod mene su Maxxis...
Nisam prije vozao motore, znam da ih u automobilskoj industriji i nema (ne vjerujem)... Ne znam sta da vam kazem. Na dodir nisu toliko mekane, ali fino drze cestu, ne proklizuju... a mozda zato sto su nove. Po kisi su sasvim ok.
Kocnica mi se razradila i sad se zaustavlja fantasticno..... Prosjecna potrosnja 30.3L/Km .... ma ja sam prezadovoljan... jos uvijek nisam pola rezervoara potrosio, a tek sam dogurao do 200km na satu ... cekam ljepse vrijeme pa da jos malo vozam i gotovo za ovu godinu....

--- Kraj citata ---

30,3 litara na kilometar, u jebate, pa kolki ti rezervar imaš da moš s tim proć 200km a kazaljka ni na pola tek.
12000 litara ugrubo, dobar...

Drnda:
ma zeznuo se toliko kilometara predje sa jednom litrom, znaci mi sa 50 ccm mozemo citati ovo i plakati...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju