Općenito > Maxiskuteri
Gilera Nexus 300
Harichello:
--- Citat: majic_sk - 25 Kolovoz, 2008, 14:27:04 ---ja bi rađe uzeo 250 neg 300...
ovaj više košta u svim pogledima...a performanse neprimjetne....
--- Kraj citata ---
... ne bih se bas slozio. Mozda manje kosta kad je u pitanju registracija... Ali 300tka je ipak bolje. Osim svih razlika koje bih mogao nabrojati i koje svi znamo - poznato je takodje da su to prednosti. Dovoljno je samo sto su stavili onaj 1" veci tocak i vjetrobran. Cijena 300tke je bila za 50Eur skuplja kad sam ja kupovao svoj i onako kao laik narucim 300tku, j***sh 50Eur... Pa cerada (prekrivac) je kostao 125BAM (odnosno 65EUR)....
Takodje vise volim crne detalje sa strane, nego one srebrene na 250tki... i tak to....
Mada kad sam prvi puta ugledao 500tku crnu - rasturio sam se od emocija... a 250tka crvena me totalno izludila...
Tak kad sam konacno odlucio da uzimam Gileru a ne Apriliju ili Piaggio i da ce to da bude Nexus, prijatno me iznenadila novost da na cjenovniku stoji Nexus 300ei ali tada nije bilo galerije (fotografija).... pa sam skoro "na coravo" kupio motor. Tek onak po tehnickom opisu...
Dakle.... Razlika / kolika je po tehnickim karakteristikama, nije uopste novcano izrazajna.
Mozda ce nekad kasnije cijena 250tki da padne ali koliko vidim, jos uvijek se dobro drzi.
Eh da, jedan kolega je upitao za neke ukrasne dijelove. I ja bih volio nabaciti neke bolje retrovizore. Oni na 500tki su mnogo ljepsi pa se nadam da ima nekih slican fazon za 300tku/250tku... malo karbona recimo :toothy3:
zaprudanec:
250 i 500 imaju iste retrovizore, jedino ako ne mislis na staru 500-tku
greenlite:
Za nexusa nema baš previše styling djelova, gotovo ih nemaš
500tka ima iste retrovizore ko i 250/300tka jedino ona starija verzija nexusa 500 ima retrovizore na prednjoj maski
evo ti nekaj kaj sve možeš promijeniti na nexusu
http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=120&Famiglia=0&Modello=MO/GINE250&LastCod=undefined&LastMod=undefined
http://www.sitogroup.com/servlet/page?_pageid=114&_dad=sitop30&_schema=SITOP30&voce_menu_sx=76&voce_menu_dx=119759&voce_menu_sx=76&voce_menu_dx=89&codprd=10699&prgtmp=&sessione=
puno sretnih kilometara sa nexiem
zaprudanec:
pa dobro green, di si ti? nemrem ti ja sam braniti skut :toothy10:
greenlite:
Ma j*** se meni kaj drugim u temama seru po nexusima...danas se okrenulo 18000 hiljada. Ja se sam u svojoj fotelji smijem dok čitam kaj se piše o njima. Baš mi je želja provozati 300tku. Kaj dojdeš na zagorje tour kaj probam novog lea :skuter: :laughing7:
Harichello kakav je taj novi sic na nexusu jel udoban?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju