Općenito > Maxiskuteri
Gilera Nexus 300
zaprudanec:
--- Citat: ZOX147 - 25 Kolovoz, 2008, 15:20:22 ---Ja zadnjih mjesec dana imam Nexusa 300 i oduševljen sam i performansama!! Motor super vuče od samog starta, pa do međuubrzanja!!
Prijatelj mi ima Nexusa 250 i vjerujte da je velika razlika u elastičnosti motora! U startu ga pustim 15-20 metara u prvih par sekundi!!
A još veća je razlika prilikom starta na uzbrdici!
Iskreno ga svakom preporučujem!
Dvoumio sam se dal da kupim polovnu 250-cu, ali mi je sada drago da nisam!!
Moram probat, ali mislim da sami start ima čak kao Nexus 500!
Drugi frend mi vozi Spidermaxa 500 koji ima isti motor kao Nexus 500 i imamo isti start, jedino šta je taj njegov skuter turbo maxi velik :)!
Vjerujte Nexus 300 je best buy!!
--- Kraj citata ---
svi koji kenjaju protiv nexusa, ljubomorni su.
300-ka je ono sto je falilo 250-ki da bude najbolji skuter. ono sto mislim da su jedino trebali staviti, a to je dva diska naprijed. :headbang:
same gasssss :frajer:
IZd:
Imam Nexusa 250 - odličan skuter,...tako da mi se nameće samo jedan zaključak - Nexus 300 može biti samo još bolji... :icon_thumright:
ZOX147:
Istina je da su mogli stavit još jedan disk sprijeda, ali sad nakon 1500 km kočni ce čisto solidno obavljaju posao!
Zanima me samo dali netko zna gdje se mogu kupit neki ukrasni dijelovi za Nexusa?? Npr. ja bi stavio napred ljepši disk, možda druge retrovizore... i sl.
filiplatinovicz:
ne diraj tvorničku postavu. promjena diska ne će ti donijeti boljitak, a mogla bi dovesti do pogoršanja kočenja...
Harichello:
Eh da, slazem se za ta 2 diska... To mi je prvo palo na pamet kad sam se uplasio prvih nekoliko kilometara:
Pa reko i oni talijani shupkinosi, mogli su staviti 2 diska i Brembo kocnice pa da se previse ne uzbudjujem...
Nakon prvih 20Km, sve je leglo na svoje mjesto... koci bolje a vjerujem da ce jos bolje.
Jedva cekam da se vratim kuci i da bacim koji djir. Nadam se da nece biti kishe a za hladnocu se ne brinem. Kupio sam novu kacigu, jaknu, rukavice a za grijanje nogu se brine Gilera :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju