Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 1996 ozivljavanje!
baotian500:
ma nema veceg gusta,nego od totalnog krsa napraviti ponovno pilu,a onda se jos veci gust voziti,kad znas da si si sam sve napravio,svaka cast care :icon_thumright: :icon_thumright:
veka84sb:
Nastavak>
Nakon sporog i temeljitog slaganja i doradjivanja nekih sitnica masina je sastavljena. Iskoristio sam malo priliku pa ispolirao ispuh. Ne bas ispolirao nego recimo dovrsio zavrsnu obradu koja je bila skoro nikava.
Onda je usljedila montaza na skuter ,samo sam tom prilikom ustanovio kako je nosac savijen i shvatio zasto je zadnja guma skroz nepravlino potrosena
Montiranje magneta ,karburatora (dizna 80 malo je prevelika jer je trenutno obican spuh(zmija) ali to je samo privremeno dok se ne dovrsi i ne skupi para za nesta bolje jer nece se bas voziti dok se ne skompletira ovo je sada samo za testiranje....
Za sada smo napravili koji test da vidimo i osjetimo kako to ide.....
Razradjivan je u mjestu ,smjesa je malo prebogata i sa dosta ulja (omaklo se malo previse) malo je vozikan ,pa reko idemo napraviti usporedbu malo u ulici kako ide u odnosu na Gileru Runner skroz standardnu i sa NRG +zx+ zute oprugice i mislim oko 5g rolice....
Rezultat.... Runner nije imao sanse ,NRG mozda malo dok je jos bio jako puno ulja ,ali cim je malo propuhan odma je i on ostao po strani jer ovo stvatno fino i iznenadjujuce ide samo jako tesko staje jer jedino sto ga zaustavlja je zadnji bubanj u ne najboljem izdanju...
Sljdece je ravnanje nosaca ,prednja kocnica ,rad na plastikama......
ivanm:
kolko vidim po promjeru klipa, to nije serijski cilindar, nego neki gus kit jel tak?
il me oko vara..
samo naprijed s projektom, mi smo svi uz tebe.. :icon_thumright:
vpucko:
--- Citat: ivanm - 14 Lipanj, 2008, 07:12:02 ---kolko vidim po promjeru klipa, to nije serijski cilindar, nego neki gus kit jel tak?
il me oko vara..
--- Kraj citata ---
trofy??
charnel:
--- Citat: vpucko - 14 Lipanj, 2008, 12:59:15 ---
--- Citat: ivanm - 14 Lipanj, 2008, 07:12:02 ---kolko vidim po promjeru klipa, to nije serijski cilindar, nego neki gus kit jel tak?
il me oko vara..
--- Kraj citata ---
trofy??
--- Kraj citata ---
i meni se cini...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju