Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 1996 ozivljavanje!
veka84sb:
--- Citat: autodario - 12 Lipanj, 2008, 22:29:32 --- :sign188:
Svaka ti dala!
;D
De mi reci kadsi ga kupovao, jel ošo za 1500kn ili ti je još štogod spustio?
Ja sam se zanimao za taj skut, ali mi se činilo da jedino što na njemu vrijedi je rama s papirima.
U svakom slučaju, :headbang:
--- Kraj citata ---
Da sa papirima je i otprilike to je jedino sto vrijedilo je ,eto vjerujem da znas koliko posla i u kostac sa cime sam se ja uhvatio ,cak taj skuter nitko nije htio ni sastaviti za 1000kn! Isao je nize jer ipak tu je bio i transport do Slavonskog Broda.... nije mi krivo sto sam ga uzeo meni je ok i ne zalim para.
Hvala svima na podrsci ,nema sanse da sada odustnem ,treba puno volje a para i ne bas previse jer to je kod mene sve tipa uradi sam. Najveci problem mi je bio jer je skut dosao rastavljen a nisam prije tako sta radio pa sam se pomucio da skuzim i pohvatam gdje sta i kako ide. :sign092:
Shiltac:
Pogledaj moj NRG projekt!
neer:
..u jbm ti imat ces ti posla care preko glave.ma neka neka tako treba ima malo onih koji imaju volje i zivaca i da negledaju na dubinu dzepa kad rade tako nesto .bit ce to ljepotan kad se slozi podupirem te.hehe :)vidis ja ne kupujem tak skutere vec legama bespla sredjujem jbg imam vremena i volje,glavno da nikad nije dosadno i da ruke nisu ciste sad imam od ovog jednog lege iz oska sr 150 cijeli je raskopan pa sad sarafam na veliko :) :icon_thumright: :icon_thumright:
DaBo:
Ma svaka ti dala i nenaplatila. :icon_thumright: :icon_thumright: Samo nastavi.
replcnt:
super, to se cijeni ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju