Općenito > Generalno o skuterima

Aerox 50 Da li može izdržat 90km pod punim gasom

<< < (5/12) > >>

Biker(ss):

--- Citat: ivan94 - 20 Studeni, 2012, 14:20:46 ---drži ga barem na 90 % gasa(nemoj ga gnjavit cijelo vrijeme 100%) i izdrzat ce 100% :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

tako sam ja vozio sf-a 3 puta ove godine po 110km u jednom pravcu. Pa ako sf može onda može i rox

veky_ban:
Evo jedne ravnice u Istri kojom cu proc sa svojih skromnih 79-80  :icon_thumright: e kad bi bila jedna naturpijana masina za proc ovih 8 kilometara ;)

http://postimage.org/image/bsn73niwl/

A inace ovo je rutica kojom ce se proc u prekrasnom hak-ovom programu ;)   Popit kavicu, obavit poslić i nazad  :laughing7:

http://postimage.org/image/3uss205md/

--- Citat: danc00 - 20 Studeni, 2012, 21:12:08 ---
--- Citat: ivanm - 20 Studeni, 2012, 16:19:12 ---Ja isto ne znam di bi se vozio prek 100 km/h 10km u komadu a da vas nikad ne pustim rucicu. Jedino autoput kud ne smijem s mopedom.

--- Kraj citata ---

Nije 10 ajde, fulal sam malo...8.4 km  ;D Ful gas svaki put kad mi se ja malo žurilo i dalo mi se slušat dernjavu spuha...i nikad ništa, čak štoviše svječica mi je zahvaljivala jer je nakon te relacije bila ko barut suha i smeđa kolko tolko. Zato samo po plinu... A išel je Aerox 105-110 po satu...pa si dalje preračunavajte kolko je to po GPSu i ostalim uređajima..

--- Kraj citata ---

Kolega vidim pes je obavezna oprema  :icon_thumright:  ;D

danc00:
Mora biti, to kad gledam Dinamo, pa si poslje moram malo popraviti... ;D

Guje:
Vozio sam aeroxa 45Km, nas 2 na skuteru po 70tak kila, temperatura vani 35+, ful gas vecinom i nista mu se nije desilo, ne znam onda zasto tebi ne bi izdrzao ako je u potpunosti ispravan i postelovan :D
Jedino sto sam imao na njemu je yasuni r.

ljubo46:
ja sam još davno prije sa svojim roxom išao od bjelovara do daruvara cca 52km full gas tamo full gas nazad i cini mi se da je uživao ništa mu nije bilo...skut je bio serijala...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju