Općenito > Generalno o skuterima

Aerox 50 Da li može izdržat 90km pod punim gasom

<< < (4/12) > >>

veky_ban:
Preko puta ine? Nema ni silkolene ni motul... Tamo sam kupio valvoline sintetiku pa mi je mastor u servisu rekao da kao prospem i uzmem polusintetiku jedan od ona 2... Motul ima u moto-matušiću, a silkolene?

danyq7:

--- Citat: Kamba - 20 Studeni, 2012, 17:34:48 ---200 km nisi stao niti točit gorivo..... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

A kaj misliš zašto se vozi minarelli, a ne piaggio  :toothy12: :toothy12:
Mislim da mi je potrošnja bila 3,2 na 100km, imaš u mojoj temi u putovanjima....

lukaex1t155:

--- Citat: veky_ban - 20 Studeni, 2012, 17:36:02 ---Preko puta ine? Nema ni silkolene ni motul... Tamo sam kupio valvoline sintetiku pa mi je mastor u servisu rekao da kao prospem i uzmem polusintetiku jedan od ona 2... Motul ima u moto-matušiću, a silkolene?

--- Kraj citata ---

mislim da silkolene nema,al motul ima jer sam ja tamo uzeo  ;D

veky_ban:

--- Citat: danyq7 - 20 Studeni, 2012, 17:38:26 ---
--- Citat: Kamba - 20 Studeni, 2012, 17:34:48 ---200 km nisi stao niti točit gorivo..... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

A kaj misliš zašto se vozi minarelli, a ne piaggio  :toothy12: :toothy12:
Mislim da mi je potrošnja bila 3,2 na 100km, imaš u mojoj temi u putovanjima....

--- Kraj citata ---

Nista tebi dajem roxa sastavi kopiju svog ;)  :icon_thumright:

--- Citat: lukaex1t155 - 20 Studeni, 2012, 17:40:40 ---
--- Citat: veky_ban - 20 Studeni, 2012, 17:36:02 ---Preko puta ine? Nema ni silkolene ni motul... Tamo sam kupio valvoline sintetiku pa mi je mastor u servisu rekao da kao prospem i uzmem polusintetiku jedan od ona 2... Motul ima u moto-matušiću, a silkolene?

--- Kraj citata ---

mislim da silkolene nema,al motul ima jer sam ja tamo uzeo  ;D

--- Kraj citata ---

Nista ovo cemo kad se zaokruzi kilometraza za jedno 500km valvoline izvuc koliko ostane dec-dva i nalit to motulovo ;)  :icon_thumright:

danc00:

--- Citat: ivanm - 20 Studeni, 2012, 16:19:12 ---Ja isto ne znam di bi se vozio prek 100 km/h 10km u komadu a da vas nikad ne pustim rucicu. Jedino autoput kud ne smijem s mopedom.

--- Kraj citata ---

Nije 10 ajde, fulal sam malo...8.4 km  ;D Ful gas svaki put kad mi se ja malo žurilo i dalo mi se slušat dernjavu spuha...i nikad ništa, čak štoviše svječica mi je zahvaljivala jer je nakon te relacije bila ko barut suha i smeđa kolko tolko. Zato samo po plinu... A išel je Aerox 105-110 po satu...pa si dalje preračunavajte kolko je to po GPSu i ostalim uređajima..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju