Ostalo > Svijet računala i mobitela

Printer-skener-kopirka?

<< < (4/4)

roc:
Imam obicni tintni printer od Hp i to jako dugo. Nista se nije dogodio od toga kaj pricate, cak se nisu ni kanali zastopali, btw naso sam nesto tipa canon pixma mx435. Sta vi mislite o tome? Laser mi je skup i nije mi isplativ za korištenje doma.Najbitnije mi je da je skener ADF jer puno skeniram.

JogFromYamaha:
neznam ja sam imal epson canon  i xerox i od tog asvega je canon u svim segmentima najisplativiji
boja je jeftina i ima i zamjenske
djelovi su dostupni odma znaci ako krepa vodilica il nes dobis ju za 20kn i printas dalje

ja sam tebe skuzio kao da trebas automatizirani skener / printer / kopirku
al ako trebas ovako nes manje ja bi uzeo canona jer definitivno su najisplativiji i najpouzdaniji

epson ima problem s ultraskupim djelovima i tonerima koji nemaju bas zamjenske za sve modele
xerox je bently dobar al skup na tonerima i djelovima kojih nema u hr
tak da i ako krepa za vrjeme garancije si popusio jer nema popravaka
a toner nemas ispod 900kn dok za canon imas toner i imas kartušu koja dopusta da refilaš doma
pa kupis na ebayu refil toner  kilu za 300kn i to ti je za 8 punjenja odnosno nekih 40000 strana papira

3alfa3:

--- Citat: ivano_007 - 21 Studeni, 2012, 12:35:54 ---Sve ovisi koliko si love spreman utući u to ?! Ako nisi ograničen lovom onda moja preporuka uzmi laserski multifunkcionalni uređaj i nemožeš pogriješit nikako..A ako misliš na nešto jeftinije sa tonerima onda skupljaj iskustva okolo sa debelom preporukom da HP bilo koju seriju izbjegavaš i baciš oko na Canone..

--- Kraj citata ---

Vec 10tak godina nemam doticaj sa printerima, ali hp je uvijek slovio kao najbolji. A imao sam ih na raspolaganju u puno verzija, svr redom laseri cijena od 500eura pa do preko nekoliko tisuca eura. Radili su dnevno vrlo velik broj kopija (mrezni printeri u jednoj novinskoj redakciji) i nikad problema

ivano_007:
Vjerovatno je to tako jer su zasigurno nečim morali zaslužit da budu jedan od vodećih brandova al ovi Hp-ovi niskobuđetni uređaji svakako im kvare reputaciju..Počevši od kvalitete, pa do cijene rezervnih dijelova pa nadalje..

roc:
Da se javim i zahvalim na odg. Odluka je da cu uzet HP officejet 4500, poučen svojim dobrim iskustvom s hp-om, a i cijena je ok. Osim toga s jednim crnim tonerom mogu ispisat 700 stranica, znam iz iskustva da zamjenski toneri nisu dobri a originalni su mislim oko 200kn crni.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju