Ostalo > Svijet računala i mobitela

Printer-skener-kopirka?

<< < (3/4) > >>

Welcome:

--- Citat: roc - 21 Studeni, 2012, 14:37:55 ---Znači koliko sam skužio ti stavis u ovaj canon npr 10 papira i on ih skenira za redom?

--- Kraj citata ---

Ne. To nije takav stroj. Ako ti treba višestruko skeniranje odjednom, probaj neki drugi (skuplji) model. Ovaj je izvrstan za ono što ja trebam, a set od pet (zamjenskih) boja za njega dođe 120 kn, što je OK.

zvons7:

--- Citat: Welcome - 21 Studeni, 2012, 14:10:39 ---Mi na poslu uzeli Canon MG 5350 (3-u-1), dođe cca 1.100-1.200 kn:

http://www.canon.hr/For_Home/Product_Finder/Multifunctionals/Inkjet/PIXMA_MG5350/

--- Kraj citata ---

Nemoj uzimati inkjet-tj tinte ako trebas dugotrajno rjesenje i brz ispis(crno bijeli). Laserski ti je bolji, tj. dugotrajniji. inkjet ti ode glava koja je skupa, pa ti ode purge unit pa ti se napune spuzve za otpadnu tintu...popravak neisplativ. Znaci inkjet samo za kucnu upotrebu bez prevelikog broja ispisa i ukoliko ti je potreban ispis u boji jer laserski sa bojom su vrlo skupi

zvons7:
Pardon poduplalo mi je post na mobu

TomTomislav:
Uzimaj marku epson-tinte kupiš po 25kn komad...Dok za hp vecinu modela nema zamjenskih i ketric dođe 80 i nešto kn,kvaliteta ista... :icon_thumright:

ivano_007:
Kažem ti da ukoliko ti boja nije bitna uzmeš crno bijeli laserski multifunkcionalni uređaj..Ni sam nisi svjestan koliko ćeš se preporodit za razliku od ovih tinti..Kojima svako malo ode glava čast iznimkama (čast mome Canonu starome ko zna koliko već.. :toothy9:) pa svako malo printaj da se nebi tinta osušila pa obnavljaj svako malo pa ti imaju u sebi često ugrađeni čipovi pogotovo u Hp-u da nemožeš falšu boju koristit pa ovo pa ono..Laserski c-b 3 u 1..Rasprava završava.. :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju