Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Minarelli A.C - Prijenos, savijeti !

<< < (4/5) > >>

zvonkec_92:
za početak ti stavi LC getribu ako očeš ubrzat to čudo..

Mikac21:
ti bi stavio auspuh i da ti ide 100 :icon_biggrin:
još ti je i cilindar 50ccm a i karb 12mm a i mašina ti je AC...možeš samo sanjati da ide kolko želiš..ako budeš imo 70kmh stvarne brzine budi sretan :icon_thumright:

CrazyKure:
Pa jesam fino napiso, samo zelim postelati prijenos STO JE BOLJE moguce, nisam nigdje rekao da MORA ici 100 ili 120, dosta 85kmh, samo ga zelim postelati da izvucem MAXIMALNO iz svog skutera.....Vi sto nemate nikakvih savjeta i sugestija i pravite se pametni, slobodno zaobiđite temu.Hvala !  :hmh:  :jerk:

Rox-Rab...hvala na savjetu.... :notworthy:

Mikac21:
pa ne pravi se nitko pametan nego ti dajemo savjete čovječe...to je ac i nemože serijski sa spuhom preko 70-75 da se ubije...stavi LC getribu kako ti kažu i onda dalje

CrazyKure:
Spuh je Giannelli GO, da imam novce onda bi promjenio komplet motor ne samo getribu, a vidim da 80% ovakvih malagutia ac ide 80-85kmh.....Zar je problem napisati svoje misljenje, ili svoja iskustva sa minarelli ac, koje rolnice, remen.......To sam ponovio x puta, ne trazim savjete tipa '' kupi multivar, stavi leo vince zx''....... Imam setup koji imam i zelim da ustelujem prijenos koji ce se najbolje slagati sa ovakvim setupom!  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju