Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Minarelli A.C - Prijenos, savijeti !
perkan.st:
JA KAD SAM IMA FANTOMA ONDA SAM NA 70 KUBIKA STAVIJA KARBURATOR 19,STAGE SIX VARIOMAT I BILE FEDERE NA KUMPLUG I KEVLAROV REMEN I MOTOR JE IŠA 100 BEZ GREŠKE,
CrazyKure:
Nije u mene kit od 70ccm, vec Malossi zamjenski 50ccm.
CrazyKure:
Znaci , ne zelim kupovati novi karb, niti multivar, samo zelim postelati prijenos sto je najbolje moguce, jer centralna i federcici kvacila nisu mjenjani neznam ni ja koliko, mozda su jos serijski....To me samo zanima sto bolje postelati prijenos da skuter ide 85-90kmh i nista vise....Znaci novi remen, rolnice, federe i centralnu, to me zanima koje staviti za serijski minarelli prijenos..... :frajer:
Rox-Rab:
rolice 3.7 - 4.1
remen mozes koji oces, polini,malossi,hebo,dayco....
zuta ili bijela centralna operuga malossi
zuti federi na kvacilo iz malossi pakiranja
lukaex1t155:
--- Citat: CrazyKure - 29 Studeni, 2012, 21:33:17 ---Znaci , ne zelim kupovati novi karb, niti multivar, samo zelim postelati prijenos sto je najbolje moguce, jer centralna i federcici kvacila nisu mjenjani neznam ni ja koliko, mozda su jos serijski....To me samo zanima sto bolje postelati prijenos da skuter ide 85-90kmh i nista vise....Znaci novi remen, rolnice, federe i centralnu, to me zanima koje staviti za serijski minarelli prijenos..... :frajer:
--- Kraj citata ---
shvatite vise,ne vozite spejsšatlove
to sta im na urici pise da ide 100,to nema veze sa stvarnom brzinom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju