Ostalo > Razne offtopic teme :)

Silovanje Podstrana

<< < (43/52) > >>

File95:
Ivane, ne oprosti, ja nisam psihopat kao on, nego kada netko upropasti jednu obitelj i tek zapoceti zivot jedne cure i to sa namjerom, onda sam za to da se njemu napravi jos gore zbog toga sto on ocite ne zna kako je to... Oprosti ali svatko ima svoje misljenje, moje je ovo, ja da ga sretnem na ulici i da ga prepoznam bi mu pljunuo u facu..

zvonkec_92:

--- Citat: File95 - 29 Studeni, 2012, 11:21:56 ---Ivane, ne oprosti, ja nisam psihopat kao on, nego kada netko upropasti jednu obitelj i tek zapoceti zivot jedne cure i to sa namjerom, onda sam za to da se njemu napravi jos gore zbog toga sto on ocite ne zna kako je to... Oprosti ali svatko ima svoje misljenje, moje je ovo, ja da ga sretnem na ulici i da ga prepoznam bi mu pljunuo u facu..

--- Kraj citata ---
slazem se u potpunosti, takvo đubre nije zasluzilo mirno spavat,cak ni u zatvoru. to treba mucit i maltretirat da mu dode iz dupeta u glavu sta je napravii.. ivane daj mi jos objasni kako onda drotivi u stanici te smiju mlatit pendrekom i tuc kad neko sranje napravis, a ubojicu nebi smio mucit????????????????????

ivanm:
nemaš pravo suditi čovjeku koji je već osuđen..
to što bi ga ti mučio da možeš samo otkriva kakva se mentalna nakaza krije u tebi..

zvonkec_92:

--- Citat: ivanm - 29 Studeni, 2012, 11:25:42 ---nemaš pravo suditi čovjeku koji je već osuđen..
to što bi ga ti mučio da možeš samo otkriva kakva se mentalna nakaza krije u tebi..

--- Kraj citata ---
onda su po tome ameri svi mentalne nakaze jer imaju 10x gore kazne nego mi.. ti previse stedis ubojicu..

ivanm:
suđen je po hrvatskom zakonu a ne po afganistanskom jbt..
da je u afganistanu dobio bi metak u čelo..
jel afganistan sa takvom politikom bolja država od hrvatske? nije..

btw u americi bi dobio isto tako doživotnu..
možda bi se čak izvukao jer tijelo nije bilo nađeno (bar kad je osuđen.. a ni sad ne znamo jel ovo antonijino tijelo..)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju