@ryder ne vjerujem im naravno u potpunosti, al ak je i pola napisanog istina onda šta treba sad... da im se da odličje il šta?!?! nedo Bog da se ikad našoj djeci nešt takvog ili bilo šta slično desi jer ja znam što bi ja onda napravio, a i puno drugih mislim da bi isto postupili ko ja... ta gamad bude dalje živjela ko da nije ništ bilo osim kaj budu ili bude iza rešetaka, a curi je uništen život kao i njezinima...
@drnda ja za takve nemam šta drugo nego osječaj mržnje jer samo to zaslužuju... to je moj stav prema takvima...
sud je tu da im sudi ne ti.. a zbog ovakvih postova bi te mogli tuzit...
neznam el se ti namjerno praviš ....?
opće je nebitno jel je to napravil jedan ili njih svih petorica,sama si to nije napravila i u kakvom god stanju bila sigurno nije to htjela da joj se napravi i da skoro umre od ranjavanja,sakaćenja i iživljavnja..jedna stvar je medijska napuhanost a druga stvar su činjenice i komentari doktora i medicinski nalazi.
dobro da nisi još rekel kak si je sama kriva kaj joj se to dogodilo..
to je čin bolesnog uma,opravdanja nema i svi takvi su zaslužili da ih se izopći iz društva na bilo koi način u određene institucije.
nikakav sud nemre dat adekvatnu kaznu za to,curin život je uništen ako ovo fizički preživi,psihički nebude jer tak nešt nemreš zaboravit a onda ni živit i funkcionirat normalno..
širenje mržnje nije način..al ima ona jedna ' ne radi ono kaj nebi htel da tebi naprave'