Ostalo > Razne offtopic teme :)

Silovanje Podstrana

<< < (28/52) > >>

ivano_007:

--- Citat: igor.sb - 21 Studeni, 2012, 17:00:01 ---problem ovog drustva su alkohol i cajke

nisam se nikad drogirao pa o tome necu nist govoriti  :dontknow:

--- Kraj citata ---
E ajd nam ti daj svoje mišljenje zašto su cajke problem ? Baš me zanima šta u njima štetno vidiš.. :happy6:

ivanm:
meni se recimo gade jer su skladane za vrijeme i za potrebe srpske agresije i da si gledao snimke iz vukovara kad su četnici klali civile čuo bi da su svirale i pjevale cajke..
one su nastale kao protuodgovor na hrvatski novi techno pop predstavljan ranijim grupama
osim toga ta glazna je po meni totalno ubojstvo glazbe i jedan od žešćih poremećaja današnje hrvatske mladeži..
mislim nek svatko sluša što želi, ovo je demokracija, ali cajke su nastale kao sprske jurišnice a danas ih hrvati slušaju, mislim da se gotovini povraća od toga..

evo malo detalja...

Glavni promotor turbofolka bio režim Slobodana Miloševića u Srbiji, za vrijeme osvajačkog ratnog pohoda na Hrvatsku i BiH, te međunarodne izolacije, kada su se tražili svi načini da se zabavi stanovništvo.
   Proširio se i izvan granica Srbije, u ratom zahvaćenu BiH i Hrvatsku, ali i u ostale balkanske zemlje, te također izvan prostora Balkana.
   Danas velik broj izvođača drugih glazbenih trendova koristi turbofolk elemente.

izvor:

http://ss-adamic.com/dokumenti/projekt-turbofolk/Turbofolk-cajke.ppt

ivanm:
btw novost u vezi istrage, navodno je počinitelj golim rukama izvadio crijeva nesretne djevojke, a da se radi o ozbiljnim ozljedama govori podatak da su liječnici morali odstraniti nekoliko metara tankog crijeva.. dakle momak je u ekstazi zabio ruku u debelo crijevo do lakta nebi li zadovoljio djevojku..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 22 Studeni, 2012, 08:57:24 ---btw novost u vezi istrage, navodno je počinitelj golim rukama izvadio crijeva nesretne djevojke, a da se radi o ozbiljnim ozljedama govori podatak da su liječnici morali odstraniti nekoliko metara tankog crijeva.. dakle momak je u ekstazi zabio ruku u debelo crijevo do lakta nebi li zadovoljio djevojku..

--- Kraj citata ---

Bas citam u novinama.... Decko se ufurao u scene ekstremnog fistinga pa je mislio da bez posljedica curu moze pocesat po zelucu

ivanm:
anal fist je posao proktologa a on je zabrijo u abdominalnu kirurgiju..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju